آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۹۳۲۷
دستمالچی در گفتوگوبا خبرگزاری دانشجو:

انگلیس به دنبال آن است که خاورمیانه رنگ آرامش نبیند

سفیر سابق ایران در اردن و لبنان گفت: تاریخ ننگین انگلیس در همه مقاطع مملو از خباثت است و دلیل آن نیز این است که این کشور به دنبال آن است که منطقه خاورمیانه رنگ آرامش را نبیند تا به این ترتیب استعمار پیر انگلیس و هم دستانش منافع خود در منطقه را چپاول کنند.

احمد دستمالچی، سفیر سابق ایران در اردن و لبنان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص سخنان اخیر مقام معظم رهبری پیرامون سیاست انگلیس‌ها و اینکه معظم له عنوان کردند انگلیس همیشه منبع تهدید، فشار و نکبت بوده است، گفت: از تاریخ 200، 300 ساله ننگین انگلیس در منطقه برمی آید که این کشور همیشه سیاست های خبیثانه ای در پیش گرفته است. انگلیس به دنبال ترویج فرقه‌گرایی، ایجاد اختلاف بین مردم و دخالت در ساختار حکومت هاست.

 

دستمالچی در خصوص ایجاد فرقه گرایی توسط انگلیس‌ها در منطقه گفت: این استعمار پیر با ایجاد فرقه ضاله بهاییت در ایران سعی کرد مردم را دچار تردید کند و در عربستان نیز فرقه وهابیت را ایجاد و توسعه داد و سایر فرق گمراه کننده در منطقه نیز مصنوع و زاده دستگاه های انگلیسی است.

 

سفیر سابق ایران در اردن و لبنان در خصوص تفرقه افکنی انگلیس ها بین مردم نیز گفت: انگلیس با ایجاد تفرقه بین مردم منطقه در اکثر کشورها باعث شد مردم منطقه روی مسائلی مثل جزایر سه گانه ایران و امارات بلاتکلیف بمانندوانگلیس در حقیقت به‌دنبال آن است که وفاق و برادری را در منطقه از بین ببرد.

وی با اشاره به قضیه مشروطه در ایران نیز گفت: در قضیه مشروطه نیز انگلیس سعی کرد خیزشی صحیح را با نفوذ در جریان های اصلی منحرف کند با این حساب تاریخ ننگین انگلیس در همه مقاطع مملو از خباثت است و دلیل آن نیز این است که این کشور به دنبال آن است که منطقه خاورمیانه نتواند رنگ آرامش را ببیند تا به این ترتیب استعمار پیر انگلیس و هم دستانش منافع خود در منطقه را چپاول کنند.

 

دستمالچی در پایان این گفتگو تاکید کرد: با این نگاه به سادگی می توان به این نتیجه رسید که اقدامات انگلیس همواره برخلاف منافع جمهوری اسلامی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار