آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۹۷۵۳
روحانی در تماس تلفنی رئیس جمهوری روسیه:

تقویت همکاری تهران–مسکو در کمک‌رسانی به مردم سوریه ضروری است/ مردم سوریه باید احساس کنند تنها نیستند

روسای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه عصر دوشنبه در تماسی تلفنی درباره مهمترین موضوعات دوجانبه ،منطقه ای و بین المللی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه عصر  امروز (دوشنبه) در تماسی تلفنی درباره مهمترین موضوعات دوجانبه ،منطقه ای و بین المللی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

 

روحانی در این تماس تلفنی، با تاکید بر ضرورت تداوم حمایت دولت‌های ایران و روسیه از مردم سوریه در این دوران سخت، گفت: بسیار مهم است که مردم سوریه احساس کنند در مبارزه علیه تروریست ها تنها نیستند.

 

وی ضمن انتقاد از بی‌توجهی غربی‌ها نسبت به مردم بی‌گناهی که در شرایط بسیار دشوار و تحت ستم تروریست‌ها در شهرهای مختلف سوریه گرفتار آمده‌اند، تقویت همفکری و همکاری تهران – مسکو  و تداوم کمک‌های دارویی و غذایی برای مردم سوریه و ترغیب دیگر کشورها به ارسال این کمک‌ها را ضروری برشمرد.

 

رییس جمهوری همچنین از نشست وزیران خارجه ایران، ترکیه و روسیه در مسکو استقبال کرد و گفت که این نشست می‌تواند به هماهنگی بیشتر سه کشور در کمک به مردم سوریه یاری برساند.

 

«ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری روسیه نیز در این تماس تلفنی، بیرون راندن تروریست‌ها از شهر حلب و حاکمیت دولت سوریه بر این شهر را موفقیت آمیز دانست و بر ضرورت تداوم همفکری و همکاری تهران – مسکو دراین عرصه تاکید کرد.

 

رییس جمهوری روسیه نیز حمایت و ارسال کمک‌های انسان دوستانه به مردم سوریه را در شرایط کنونی ضروری خواند و گفت: وظیفه جامعه بین المللی و از جمله ایران و روسیه در دوره کنونی، حفاظت از مردم سوریه و تداوم کمک‌رسانی به آنان دراین شرایط دشوار است.

 

وی همچنین بر ضرورت کمک‌رسانی به مردم بی‌دفاع و غیرنظامی سایر مناطق سوریه تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار