ظریف: تابع هیئت عالی نظارت بر برجام هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۹۸۰۹
 پس از حضور در کمیسیون سیاست خارجی

ظریف: تابع هیئت عالی نظارت بر برجام هستیم

وزیر امورخارجه با اشاره به پاسخ ایران به نقص برجام از سوی آمریکا گفت: اقدامات لازم توسط سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه شروع شده است و در مراحل بعدی هم تابع نظرات هیئت عالی نظارت خواهیم بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محمدجواد ظریف پس از نشست‌ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مدیران ارشد وزارت خارجه، این جلسه را «بسیار خوب» توصیف کرد.


وی افزود: در این جسله هم درباره برجام و هم برنامه‌هایی که دولت برای مقابله با بدعهدی‌هایی که از طرف آمریکا شده است صحبت کردیم برای تضمین اجرای درست برجام و برنامه‌هایی که ما در وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی براساس دستور رییس جمهور دنبال می‌کنیم.



وزیر امور خارجه در ادامه تصریح کرد: همچنین درباره سوریه صحبت کردیم شرایط بسیار وخیم انسانی که در سوریه به صورت کلی و در فوعه و کفریا و در حلب حاکم است و تلاش‌هایی که ایران برای کاهش آلام مردم سوریه و جلوگیری از ادامه جنایات تکفیری‌ها انجام داده است.


ظریف گفت: بحث مختصری نیز درباره بودجه وزارت خارجه داشتیم.

 

نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹
حرف هیچ کس را گوش ندادید جناب آقای وزیر و از تجربه لیبی و عراق در رابطه با مسئله هسته ای که آمریکا بر سر آنها آورد به عنوان یک دیپلمات مدعی وارد بودن به فن مذاکره با غرب به سرکردگی آمریکا استفاده نکردید و حالا با این شکست مفتضحانه کماکان ایراد سخن می فرمائید و خودتان را به کوچه ...؟
1
1
ع
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
باریکلا به این اخلاق مداری یکی ازاون عکس خنده داراتو بگذار
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
جالبه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار