به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، منوچهر جهانیان در نشست خبری نخستین سمینار و جشنواره گردشگری علمی با رویکرد توسعه تعاملات بینافرهنگی اظهار داشت: امروزه گردشگری دنیا به سمت علم محوری و متعاقباً تعاملات بین کشورها با محوریت فرهنگ پیش میرود و دیگر گردشگری سنتی و تجربی پاسخگوی نیازهای گردشگران دنیا نیست.
رئیس دانشکده علوم گردشگری ادامه داد: بنابراین ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی جدید با گردشگری علمی میسر خواهد بود و دنیا از مرحله گردشگری سنتی و تجربی عبور کرده است.
جهانیان با تاکید بر پتانسیلهای پزشکی در ایران برای گسترش گردشگری سلامت و معرفی آن به گردشگران دنیا عنوان کرد: ما در این حوزه حرف برای گفتن بسیار داریم ولی باید تعاملات خود با دانشگاههای مطرح دنیا را نیز بیشتر کنیم.
وی ادامه داد: نخستین سمینار و جشنواره گردشگری علمی با رویکرد توسعه تعاملات بینافرهنگی نیز با این هدف در تاریخ 30 بهمن تا اول اسفند در جزیره کیش برگزار خواهد شد تا هم با پرداختن به چالشها در این حوزه؛ توانمندیها در شاخههای نظری و علمی با هفت محور مورد تعامل قرار گیرد و افق پیش رویی را پیش بینی کنیم تا بتوانیم نقشه راه گردشگری علمی را در ایران توسعه دهیم.
رئیس دانشکده علوم گردشگری با اشاره به رابطه گردشگری علمی با مولفههای توسعه پایدار تصریح کرد: یکی از فواید گردشگری علمی و فرهنگی در بحث دیپلماسی عمومی است زیرا در بحث گردشگری شاهد سفرهای گردشگران کشورهای مختلف دنیا خواهیم بود و متعاقباً بر روی دیپلماسی و ساختار آن تاثیر میگذارد.