آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۴۳۵

اعتراض مسلمانان برلین به ترور و سوء استفاده از قرآن

جمعی از مسلمانان برلین در واکنش به حمله یک کامیون به بازارچه کریسمس در برلین علیه ترور و سوء استفاده از قرآن اعتراض کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، مسلمانان در کلیسایی در برلین در واکنش به حمله اخیر یک کامیون به بازارچه کریسمس در برلین علیه تروریسم و سوء استفاده از قرآن اعتراض کردند.

 

آن ها به این ترتیب علیه تفسیرهای غلط از قرآن و سوء استفاده از آن اعتراض کردند.

 

برخی از معترضان پلاکاردهایی را در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «من یک مسلمان هستم و یک تروریست نیستم». آن ها همچنین خواستار باقی ماندن در گفتگوها با ادیان و مذاهب دیگر شدند.

 

در حمله یک کامیون به یک بازار کریسمس در برلین که دوشنبه شب رخ داد حدود 12 نفر کشته و بیش از 40 نفر زخمی شدند که بر اساس اطلاعات وزارت کشور حال 18 نفر آن ها وخیم است.

 

وزیر کشور آلمان این اقدام را بدون شک یک حمله تروریستی دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار