کد خبر:۵۷۰۵۸۸
رئیس انجمن دندان‌پزشکی عمومی ایران:

هزینه دندان‌پزشکی بالا نیست بلکه درآمد مردم پایین است/ بیمه‌ها برای حل مشکل باید وارد گود شوند

شهنی‌زاده با اشاره به مبحث بیمه‌ها در حوزه دندان‌پزشکی گفت: بیمه‌های تکمیلی امروز ایمپلنت را تحت پوشش قرارداده‌اند، اما بطور کلی برای حل مشکلات دندان مردم باید بیمه‌ها وارد شوند. طیف وسیعی از مردم نمی‌توانند مشکلات دهان و دندان خود را حل کنند، چرا که توانایی لازم مالی در این زمینه را ندارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر باقر شهنی‌زاده رئیس انجمن دندان‌پزشکی عمومی ایران در نشست خبری کنگره علمی دندان‌پزشکان عمومی ایران گفت: در انجمن دندان‌پزشکی عمومی ایران ۱۳ انجمن تخصصی با گرایش‌های مختلف دندان‌پزشکی داریم. 

 

وی در مورد یازدهمین کنگره دندان‌پزشکی که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود گفت: این کنگره در تاریخ ۲۱ الی ۲۴ دی‌ماه برگزار می‌شود.

 

رئیس هیئت مدیره انجمن دندان‌پزشکان عمومی ایران در مورد وظیفه این انجمن گفت: وظیفه ما آموزش علم دندان‌پزشکی به فارغ‌التحصیلان حوزه دندان‌پزشکی است. این انجمن بزرگترین طیف دندان‌پزشکان کشور را که دندان‌پزشکان عمومی کشور هستند، پوشش می‌دهد. 

 

وی با گلایه از تجاری‌سازی بحث آموزش در حوزه دندان‌پزشکی گفت: یکی از معضلات حوزه کاری ما این است که عده‌ای از همکاران ما تجاری‌سازی را با‌ بحث آموزش خلط کرده‌اند. یعنی آمده‌اند آموزش خود را فدای کار تجاری کرده‌اند، بدین ترتیب که وقتی می‌خواهند جنس خاصی را بفروشند، آن‌را می‌اورند و آموزش می‌دهند تا بتوانند آن‌را بفروشند. اما رسالت انجمن دندان‌پزشکان عمومی ایران این است که آموزش را جدای کار تجاری انجام دهد. اینکه شرکت‌های تجاری می‌آیند کار تجاری انجام می‌دهند کار درستی نیست. شرکت‌های تجاری نباید به بهانه معرفی کالایشان وارد کار آموزش بشوند.

 

شهنی‌زاده با اشاره به مبحث بیمه‌ها در حوزه دندان‌پزشکی گفت: بیمه‌های تکمیلی امروز ایمپلنت را تحت پوشش قرارداده‌اند، اما بطور کلی برای حل مشکلات دندان مردم باید بیمه‌ها وارد شوند. طیف وسیعی از مردم نمی‌توانند مشکلات دهان و دندان خود را حل کنند، چرا که توانایی لازم مالی در این زمینه را ندارند. من معتقدم هزینه دندان‌پزشکی بالا نیست بلکه این درآمد مردم است که پایین است. ما در عرصه دندان‌پزشکی در سال‌های اخیر افزایش قیمت نداشته‌ایم چرا که کشش آن میان مردم وجود ندارد.

 

وی در ادامه با معرفی علل سرطان‌های حوزه دهان گفت: استفاده از ناس، تابش اشعه خورشید در برخی مناطق، نگهداشتن سیگار بر روی لب، پک محکم زدن به سیگار، همه و همه می‌تواند باعث سرطان دهان شود.

 

رئیس هیئت مدیره انجمن دندان‌پزشکان عمومی ایران در مورد خمیردندان‌های سفیدکننده که در رسانه‌های مختلف تبلیغ می‌شوند گفت: بجای استفاده از خمیردندان سفیدکننده باید به فکر جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها باشیم چرا که پوسیدگی است که باعث از بین رفتن سفیدی دندان‌ها می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار