به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد احمدی بافنده در توضیح این خبر اظهار داشت: نرم افزارهای فروش خودکار بلیت از دستاوردهای جدید در صنعت مترو است و در حال حاضر موفق به بومی سازی ۱۴نرم افزار شدهایم که وظیفه جمع آوری خودکار بلیت را دارند.
وی در ادامه به نصب دستگاههای ایزی شارژ در ایستگاههای مترو اشاره کرد و گفت: این دستگاهها در راستای به روز رسانی سیستم فروش بلیت به ایستگاههای مترو تهران اضافه شدند تا مسافران بتوانند بدون اتلاف وقت نسبت به خرید بلیت و یا شارژ کارتهای خود اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران با بیان اینکه دستگاه ایزی شارژ به شبکه بانکی متصل است و مسافران میتوانند با استفاده از کارتهای بانکی، بلیتهای مورد نظر خود را را شارژ و پرینت آن را دریافت کنند افزود: این دستگاهها دارای قابلیت کنترل و رصد از راه دور هستند و درحال حاضر در ۵۰۰ نقطه از ایستگاههای مترو نصب شدهاند.
احمدی بافنده ادامه داد: توزیع این دستگاهها در مترو باتوجه به میزان تردد مسافر در هر ایستگاه در نظر گرفته شده است به عنوان مثال در ایستگاه امام خمینی (ره) ۱۱ دستگاه، صادقیه ۱۷ دستگاه و ایستگاههای دیگر به نسبت مسافر تعدادی دستگاه نصب شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو در حال حاضر این دستگاهها حدود ۷ تا ۸ هزار تراکنش دارند و سعی بر آنست که میزان تراکنش روزانه به ۵۰ هزار در روز برسد.