به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حمید رسایی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در این دانشگاه برگزار شد، گفت: آقای خاوری که 3000 میلیارد را دزدید الان کجاست؟ واقعیت این است که او الان در کانادا زندگی می کند و همین اثبات می کند که اختلاس و دزدی محصول تفکر غرب گرایی است. شما یک اختلاس گر را پیدا کنید که به عنوان یک مدافع حرم به جنگ ترویست ها رفته باشد و یا قائل به این باشد که برای تامین امنیت مسلمانان و کشورش برای جنگ به لبنان برود.
وی با بیان اینکه یک نگاهی در کشور وجود دارد که خود را برتر از مردم می داند و بر مردم می گذارد، افزود: این نگاه می گوید چون من از خودم برای مردم می زنم پس باید حقوق بیشتری دریافت کنم. حقوق های نجومی از همین نگاه نشات گرفته است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس گفت: چگونه می شود که یک نفر در جمهوری اسلامی مسئولیت داشته باشد و آنگاه ثروت او هزار میلیارد تومان باشد؟ یکی از وزرای آقای روحانی می آید و در تریبون می گوید من اگر در این وزارتخانه نیامده بودم کاسبیام بیشتر بود. حرف ما این به این آقا این است که شما ثروت هزار میلیارد تومانی خود را از کجا آورده اید؟
رسایی اضافه کرد: واقعیت این است که این آقایان خود را مسئول نمی دانند، از این رو اجازه نمی دهند که مورد سوال واقع شوند و تا زمانی که خود را مدیر می دانند وضعیت هم به همین صورت باقی خواهند ماند.
وی تصریح کرد: نتیجه اینکه خود را مدیر دانستی و نه مسئول، قراردادهای محرمانه می شود. در چنین شرایطی است که مردم نامحرم شده و شفافیت به ضرر آقایان می شود.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس به بیانات رهبری در اول فروردین سال 94 در جمع مردم در مشهد اشاره کرد و افزود: به گفته معظم له برای اداره کشور دو نگاه وجود دارد یک نگاه بیانگر این است که باید از ارزش ها دست برداریم تا پیشرفت کنیم و یک نگاه نیز می گوید که برای پیشرفت باید به شعارهای سال 57 برگردیم. واقعیت این است که گروه هایی که به استکبار اعتماد کرده اند الان هیچ جایگاهی ندارند و سرنوشت برخی از حکومت های منطقه که به غرب اعتماد کردند می تواند مثال روشنی در این زمینه باشد.
رسایی با اشاره به اینکه زمانی که هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری رای نیاورد برخی ها گفتند چون هاشمی از صندوق بیرون نیامده بنابراین مردم از انقلاب خسته شده اند، اضافه کرد: حرف ما این است که مردم از انقلاب خسته نشده اند، بلکه آنها از تبعیض و زندگی اشرافی و تجملاتی برخی از آقایان خسته شده اند. چون سبک زندگی آنها با توده مردم تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه مردم به کسانی که مدعی هستند چون هاشمی از صندوق درنیامده پس مردم از انقلاب خسته شده اند، تصریح کرد: همین مردم به این جریان سیلی زده اند و باز هم سیلی خواهند زد.
نماینده سابق مردم تهران در ادامه با اشاره به اینکه جریان دوم خرداد نه به هاشمی بود چون آنها از هاشمی خسته شده بودند، اضافه کرد: این جریان با طرح موضوع دین سخت و دین نرم، خود را به عنوان نماینده دین نرم به مردم معرفی کرد و این در حالی است که حزب مشارکت امنیتی ترین حزب در جمهوری اسلامی بوده است.
رسایی گفت: همین آقایان هنگامی که آقای صانعی می گفت وقتی که اسم زندان می آید باید زندانی به خود بلزرد، او را به عنوان مرجع تقلید دین نرم معرفی کردند و آقای صانعی هم با برخی فتاوا که معلوم نبود آنها را از کجا آورده به عنوان مرجع تقلید این جریان شناخته شد.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که سعید حجاریان، حسن شایانفر و حسین شریعتمداری در سازمان زندان ها مشغول کار بودند آقای شریعتمداری معتقد بود که باید زندانیان متعلق به گروهک ها را ارشاد کنیم، ولی همین آقای سعید حجاریان که در زمره جریان دین نرم قرار گرفته تا پایان حضور خود با روبند در بین زندانیان حاضر می شد. با این حال در جریان جنگ نرم سعید حجاریان در جریان دین نرم قرار گرفت و حسین شریعتمداری به عنوان متولی دین سخت معرفی شد.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مردم در سال 84 از ترس هاشمی، احمدی نژاد را انتخاب کردند، گفت: اما در دولت دهم، این عملکرد دولت بود که موجب شد مردم به احمدی نژاد رای دهند و در واقع این انتخابات براساس شناخت بود.
رسایی با اشاره به اینکه برخی ها می گویند حوادث سال 88 نتیجه مناظرات بوده اما می توان گفت آغاز فتنه و کودتای سال 88 و انقلاب رنگین با نامه بی سلام و والسلام، شروع شد، خاطرنشان کرد: زمانی که این نامه توسط آقای هاشمی رفسنجانی نوشته شد بلافاصله عکس های نوشتن این نامه منتشر شد و با این حال زمانی که من عکس ها را به دقت بررسی کردم برداشتم از زاویه گرفته شدن عکس این بود به این علت متن نامه در عکس ها منتشر شده تا اگر آقای هاشمی هم از انتشار آن منصرف شد دیگر راه بازگشتی نداشته باشد.
وی تصریح کرد: جریان سبز را می توان به چهار دسته تقسیم کرد یک دسته سبز مقدس هستند که تمام ملت ایران و حتی شیعیان دنیا طرفدار این سمت هستند. یک سبز، سبز محترم بودند که شامل 13 میلیون نفری هستند که به آقای موسوی رای دادند و همه اینها قابل احترام بودند چون با حضور آنها در پای صندوق های رای مشارکت در انتخابات به 85 درصد رسید و در واقع حضور آنها رای به قانون اساسی کشور بود. یک سبز، هم سبز معترض بودند و یک سبز هم وجود داشت که سبزهای منحرف را تشکیل می دادند و در واقع همان هایی بودند که آتش می زدند و به مسجد لولاگر حمله کردند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان این که اعتراضات مردمی پس از رفع شدن شبهات به طور محسوسی کاهش یافت تصریح کرد: تعداد 800 هزار نفر معترض در روز قدس و 16 آذر با این روشنگری ها به هزار نفر کاهش یافت.
رسایی با بیان اینکه مردم منتظر بودند که سران فتنه بیایند و عذرخواهی کنند ولی این اتفاق نیفتاد، اضافه کرد: حصر سران فتنه یک سال بعد از برگزاری انتخابات سال 88 و در شورای عالی امنیت ملی که روحانی هم به آن رای داده بود تصویب شد.
وی حصر را تعقیب، مراقبت و ارفاق نظام به سران فتنه دانست و افزود: کسانی که مدعی هستند حصر در انقلاب سابقه نداشته بدانند که امام خمینی(ره) بعد از کودتای نوژه حکم به حصر آیتالله شریعتمداری دادند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس گفت: کسانی که در جریان اعتراضات مردمی بودند هم در حماسه 9 دی حضور یافتند چون دیدند که منحرفین شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه سر می دهند.
رسایی با اشاره به اینکه غربی ها پس از حماسه 9 دی و در سالگرد فتنه 88 قطع نامه تحریم های فلج کننده را به اسم هسته ای علیه ملت ایران صادر کردند تصریح کرد: این تحریم ها با مشورت فتنه گران جریان سبز کلید خورد و امروز نیز شاهدیم که برخی از فعالین دانشجویی فتنه به ترامپ نامه نوشتند و در نامه خود آورده اند که ایران و داعش دو روی یک سکه هستند بنابراین باید تحریم ها تشدید شود.
وی با اشاره به اینکه دست فتنه 88 و برجام در یک کاسه است اضافه کرد: ظریف در جلسه کمیسیون امنیت ملی گفته اشتباه کردم که به امریکا اعتماد کردم. حرف ما این است که اصلا لازم نیست ظریف بگوید پشیمان است چون رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه راهکار رفع حصر این است که شورای امنیت ملی به جمع بندی برسد که سران فتنه از حصر خارج شوند اضافه کرد: آقای روحانی رئیس شورای امنیت ملی است و خود باید در این زمینه اقدام کند.
رسایی با بیان اینکه شکسته شدن حصر سران فتنه برای مردم مسئله اصلی نیست اظهار کرد: اشتغال، مسکن و تولید علم در دانشگاه مسئله اصلی مردم محسوب می شود.
وی گفت: اگر کسی برجام را خوانده بود آن را امضا نمی کرد، امضای برجام همانند لوحی است که در آن کلمه ادوات اشتباه نوشته شده بود و آقای روحانی آن را امضا کرده بودند بدون آن که آن را دیده باشند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس اظهار کرد: تنها مزیت برجام این است که مردم را نسبت به بسیاری از واقعیت ها آگاه کرد و در واقع می توان آن را آخرین تیری دانست که جریان سازش شلیک کرد.
رسایی در ادامه با اشاره به اینکه نمی توان با وزرای هزار میلیاردی به فکر مردم مستضعف بود بیان کرد: مطئمنا وزیری که در ویلای چند میلیاردی زندگی کند معنی ریل قطر و مسکن مهر را نمی فهمد.
وی افزود: با این که سه و نیم سال از عمر دولت می گذرد اما دو تن از وزرا که باید طبق قانون لیست اموال خود را به قوه قضاییه ارایه دهند تاکنون این اقدام را انجام نداده اند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس در ادامه گفت وقتی آقای روحانی در شهریور سال 92 در فرودگاه جان اسکندی می گوید خزانه خالی است معنی و مفهومش این است که آمریکا ما را تحریم کن و به کشور ایران فشار بیاور. البته در این زمینه ما بررسی کردیم و خزانه خالی نبود.