به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی رحمانی موحد در نشست ستاد سفر با محوریت نوروز 96 با اشاره به اینکه در سه سال اخیر ستاد خدمات سفر سه نوروز را سپری کرد، اظهار داشت: تمرکز خدمات سفر با هماهنگی چتر این ستاد بوده است و با هماهنگی همه نهادها در سطح ملی و شهرستانها فعالیتهای چشمگیری اجرا شده است و کارنامه قابل خوبی ستاد داشته است.
وی ادامه داد: البته فهرست مشکلات سفر طولانی است تا رضایتمندی کامل و نسبی اتفاق بیفتد، امروز براساس وظایف نهادها؛ 13 دستگاه عضو هستند که بخشهای انتظامی و خدماتی در این ستاد عضو هستند.
رحمانی موحد تصریح کرد: نوروز طولانیترین ایام تعطیلات ایران به حساب میآید و حجم بالای فعالیتهای این ستاد در این 20 روز است و به دلیل بار سفرها مسلماً بار حمل و نقل زمینی و هوایی نیز بالا میرود.
معاون گردشگری میراث فرهنگی عنوان کرد: همه استانها باید برای پذیرایی و خدمات و رویدادهای طبیعی آماده باشند، مثلاً در نوروز دو سال قبل، در کیش باران بسیاری آمد و آمادگی وجود نداشت بنابراین استانها باید خودشان را آماده کنند، از جمله یکسری کارها باید ابتکاری و تاثیرگذاری لازم را داشته باشد مثلاً شهری حتی یک روز پذیرایی یک جمعیت باشد و برای ما نیز به دنبال توزیع مکانی در سفر است.
رحمانی موحد بیان داشت: یکی از برنامههایی که داریم این است که از تجربه و تشکلهای مرکزی و ملی استفاده کنیم تا برای نوروز 96 با همفکری و تجربیات موفق در عرصههای مختلف بتوانیم اندیشههای که نوروز متفاوت کمک میکند شناسایی کنیم و در صورت اجرا به عنوان آیتمها و شاخصهای امسال قرار دهیم.
وی ادامه داد: امسال نوروز با هیچ مناسبت مذهبی همراه نشده است و به مردم و گروههای مختلف اجازه میدهد یک بخشی را به صورت یکپارچه برنامه ریزی و مدیریت شود.
معاون گردشگری میراث فرهنگی عنوان کرد: همچنین امسال ما نوروز جهانی را داریم زیرا به صورت مشترک نوروز بار دیگر در یونسکو با محوریت 11 کشور ثبت شده است که بخشهایی در امور بین المل اقدامات لازم را دنبال میکنند، بنابراین در اواخر دی ماه جلسه نتیجه این ستاد را خواهیم داشت و مسئولیتها تقسیم میشود تا در فرصت دو ماه کارها مشخص شود.