آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۲۴۴
پاسخ ترامپ به اظهارات اوباما:

مردم به من رای دادند تا آمریکا را دوباره باعظمت کنند

اظهارنظر باراک اوباما درباره اینکه در صورت حضور در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا او قطعا پیروز می‌شد، واکنش دونالد ترامپ را به همراه داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو در حالی که 22 روز تا برگزاری مراسم تحلیف و تکیه دونالد ترامپ بر صندلی ریاست جمهوری آمریکا باقی است، او در تازه ترین اظهارنظرش به سخنان باراک اوباما درباره انتخابات 2016 پاسخ داد.

 

رئیس‌جمهور کنونی آمریکا روز دوشنبه هفته جاری در یک مصاحبه تاکید کرد که اگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 بودم، حتماً پیروز می‌شدم.

 

باراک اوبامای دموکرات در توضیح علت شکست حزب دموکرات هم گفت که حزب وی نتوانست با رأی‌دهندگان مناطق غیرشهری ارتباط احساسی برقرار کند.

 

طبق قوانین آمریکا، روسای جمهور آمریکا پس از دو دور متوالی، نمیتوانند برای دور سوم در انتخابت ریاست جمهوری شرکت کنند مگر آنکه در شرایط خاص از قبیل جنگ.

 

تاکید اوباما بر پیروزی اش در صورت حضور در انتخابات با واکنش دونالد ترامپ مواجه شد و او با رجوع به صفحه توئیتر شخصی خود به سخنان رئیس جمهور کنونی پاسخ داد.

 

رئیس جمهور منتخب آمریکا با اشاره به حمایتهای اوباما از هیلاری کلینتون نوشت: «رئیس جمهور اوباما به شدت و شخصا در بسیاری از ایالتهای تعیین کننده و خیلی مهم کارزار انتخاباتی ترتیب داد و باخت».

 

دونالد ترامپ با تکرار شعار انتخاباتی خود افزود: «رای دهندگان(آمریکایی) میخواستند که آمریکا را دوباره باعظمت کنند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار