آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۲۷۵
ولید معلم در جمع خبرنگاران:

پیروزی حلب نتیجه هماهنگی ایران، روسیه و سوریه بود

وزیر امور خارجه سوریه با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در دیدار با ,ولایتی روی اهمیت پیروزی حلب و هماهنگی بین سه کشور ایران، روسیه و سوریه تاکید کردیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه پس از دیدار با علی اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در این دیدار بر پیروزی های اخیر به ویژه در حلب با دکتر ولایتی و سایر مقامات ایرانی دیدار و گفتگو کردیم.

 

وی افزود: همچنین در این دیدار راجع به اقدام آتش بس در راستای گشایش بابی بین خود سوری ها گفتگو کردیم و مراتب سپاس ملت و رهبری سوریه را به مقام معظم رهبری و مردم ایران ابلاغ کردیم.

 

معلم با بیان دیگر محورهای گفتگوی خود با دکتر ولایتی گفت: در این نشست دو کشور بر اهمیت پیروزی و هماهنگی بین ایران، روسیه و سوریه تاکید کردم چون پیروزی حلب بر اثر هماهنگی این سه کشور بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار