کد خبر:۵۷۳۹۶۹
فرافکنی یک کانال تلگرامی در مورد اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل
اخیرا یک کانال تلگرامی که در ایام باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری به طور «خلق الساعه» ایجاد شده است، به زعم خود شروع به افشاگریهایی کردهاست و این بار نوک حمله آن به سمت یک اتحادیه دانشجویی نشانه رفتهاست.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اخیرا یک کانال تلگرامی که در ایام باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری به طور «خلق الساعه» ایجاد شده است، به زعم خود شروع به افشاگریهایی کرده است که این بار نوک حمله آن به سمت یک اتحادیه دانشجویی نشانه رفته است.
این کانال تلگرامی در پی نامه اخیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل به ریاست جمهوری در مورد پایان دادن اختلافات بین وزرا، مدعی شده است که این اتحادیه، سال ۱۳۹۱ و در جریان اختلاف بین قوا موضع گیری نکرده است که این مطلب خلاف واقعیت است.
اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در دوم آبان ماه سال ۱۳۹۱ و در جریان اختلاف بین قوا خطاب به مسئولین وقت در بیانیه ای انتقادی خواستار پایان دادن به اختلافات بین قوا شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.