آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۴۳۳۳

تاکید وزیر ارشاد بر حفظ زبان طبری/ نیما یوشیج برای ماندگاری آن تلاش‌هایی داشت

سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم توجه به فرهنگ و ادبیات بومی تأکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی در «نخستین همایش ملی نیما، زبان و شعر طبری» که در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است، اظهار داشت: به عنوان فرزند خطه‌ی مازندران، به خود می‌بالم و به شما اهالی فرهنگ و ادب این استان افتخار می‌کنم.

 

صالحی امیری افزود: این سرزمین دارای یک تبار تاریخی ماندنی و فرهنگی است و قطعاً اگر ریل توسعه را از بستر فرهنگ دنبال می‌کردیم امروز در دنیا سرآمد بودیم، چرا که ذخائر فرهنگی ما بسیار بیشتر از ذخائر نفتی است.

وی یادآور شد: بسیار خوشحالم که مدیران، ائمه محترم جمعه و نخبگان برجسته‌ی استان مازندران، رابطه و همدلی خوبی با یکدیگر دارند که می‌توانند این استان را در مسیر توسعه قرار دهند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تأکید کرد: باور داشته باشیم غرب استان مازندران، سرزمین پرگنجی است که ناشناخته مانده است. تبرستان از دیرباز شاعران بزرگی داشت که به زبان طبری شعر می‌سرودند.

 

صالحی امیری با ابراز تاسف به‌خاطر در معرض خطر قرار گرفتن زبان طبری، اذعان داشت: دلسوزی و دلدادگی عاشقان زبان طبری مانع از آن شده است که این زبان پر ارزش، به فراموشی سپرده شود و نیما یوشیج از همین دلدادگان بود که‌ تلاش‌های ماندگاری در این مسیر داشته و امروز در تجلیل از چنین شخصیت برجسته‌ای گردهم آمده‌ایم.

 

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، احد جاودانی نیز در این همایش ضمن خوشامدگویی به  وزیر فرهنگ دولت تدبیر و امید گفت: نخستین همایش ملی نیما، زبان و شعر طبری با تمرکز بر فرهنگ بومی استان مازندران، یکی از چندین برنامه‌ی فاخر و بزرگی است که در ماه‌های اخیر برگزار شده و چند برنامه‌ی گسترده‌ی دیگر نیز از سوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در دست برنامه‌ریزی است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار داشت: از استاندار محترم مازندران و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری که همدلی و همراهی خوبی با دستگاه فرهنگی استان دارند، کمال تشکر را داشته و از مدیران پرتلاش شهرستان نور به‌خاطر میزبانی این همایش بزرگ سپاسگزارم.

 

شایان ذکر است «همایش ملی نیما، زبان و شعر طبری» از سوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، به منظور بازشناسی ابعاد فکری و هنری بنیان گذار شعر نو ایران «نیما یوشیج» و حفظ و احیای زبان کهن طبری، از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۷:۰۰ امروز پنج‌شنبه ۱۶ دی‌ماه ۱۳۹۵ به میزبانی شهرستان نور، برای نخستین بار در کشور در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار