کد خبر:۵۷۴۷۷۲

فاطمه‌السادات پاد معاون حقوق بشر اسلامی ایران(صلح زیبا) شد

طی حکمی از سوی محمد واحدی، رئیس مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران؛ فاطمه‌السادات پاد به عنوان معاونت حقوق بشر اسلامی این موسسه منصوب شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به پایان دوره معاونت مجید ایزدیار، طی حکمی از سوی محمد واحدی، رئیس مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، فاطمه السادات پاد به عنوان معاونت حقوق بشر اسلامی این موسسه منصوب شد.


در این حکم آمده است: 

 نظر به تعهد و تجارب و تخصص شما در زمینه حقوق بشر اسلامی، بدینوسیله سرکار عالی را بعنوان معاونت حقوق بشر اسلامی مرکز دانشجویی حقوق بشر جموری اسلامی ایران (صلح زیبا) منصوب می‌نمایم. امید است با اتکا به ایزد متعال و با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود در انجام وظایف محوله کوشا باشید. 

 
 
ضروری است با سرلوحه قراردادن اعلامیه اسلامی حقوق بشر مصوب ۱۴ محرم ۱۴۱۱ قمری در تبیین حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی در کنار متفکرین مسلمان با درک نیازهای جهان معاصر و حقوق نسل‌های آتی جامعه بشری، دردمندانه و دلسوزانه در عرصه نظر و عمل دیدگاههای خود برای صیانت از کرامت انسان و راهکارهای شایسته برای بهبود وضعیت جامعه جهانی را ارائه نمایید و با اتخاذ رویکرد تهاجمی به جای رویکرد تدافعی در مسئله حقوق بشر به بررسی دقیق موارد نقض حقوق بشر توسط کشورهای مدعی بیش از پیش کوشا باشید

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار