آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۵۲۸۴
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور:

دستگاه‌های دولتی با شرکت‌های بدون مجوز کشاورزی قرارداد نبندند

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت: در قانون الزام به وجود پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای فعالیت مرتبط و مجاز نبودن دستگاه‌های دولتی به ارجاع کار و عقد قرارداد با شرکت‌های خدمات مشاوره ای و پیمانکاری فاقد پروانه تاکید شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد  کبیری، اظهار کرد: در نامه ای از وزیر جهادکشاورزی درخواست شد تا با معرفی شرکت‌های فاقد مجوز به سازمان نظام مهندسی، برای دریافت پروانه، بتوانیم ارجاع کار و عقد قرارداد با این شرکتها را ساماندهی و بر فعالیت آنها نظارت کنیم.

 

کبیری به قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و هیات دولت اشاره کرد و گفت: در این قوانین الزام وجود پروانه اشتغال سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای فعالیت در بخش کشاورزی و همچنین مجاز نبودن دستگاه‌های دولتی به ارجاع کار و عقد قرارداد با شرکت‌های خدمات مشاوره ای و پیمانکاری فاقد مجوز (پروانه اشتغال سازمان) ذکر شده است.

 

وی با بیان اینکه صدور مجوز فعالیت شرکتها بر اساس ماده (2) قانون افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی انجام می‌گیرد، تصریح کرد: بنا بر این ماده قانونی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی موظف است نسبت به صدور مجوز فعالیت برای شرکت‌های خدمات مهندسی، مشاوره ای، فنی و اجرایی کشاورزی اقدام و بر فعالیت آنها نظارت نماید.

 

کبیری با اشاره به وظیفه دستگاه های دولتی در قبال ماده (3) آیین نامه اجرایی قانون تاسیس سازمان، اظهار کرد: بر اساس ماده (3) آیین نامه اجرایی قانون تاسیس سازمان، دستگاه های دولتی موظفند طرح ها و پروژه ها و نیز انجام فعالیتهای مشاوره ای و پیمانکاری موضوع این آیین نامه را صرفا به اشخاص حقیقی و حقوقی دارای پروانه در زمینه های تخصصی و در حدود صلاحیت و رتبه آنها ارجاع نمایند.

 

به گفته وی، مطابق ماده (2) آیین نامه اجرایی قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، اعضای سازمان (حقیقی و حقوقی) برای انجام فعالیت های مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ملزم به داشتن پروانه اشتغال از سازمان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار