کد خبر:۵۷۵۸۲۷
خبرگزاری فرانسه: عربستان قطع کمک های نظامی به ارتش لبنان را لغو کرد
خبرگزاری فرانسه شامگاه سه شنبه به نقل از منابع لبنانی در ریاض گزارش داد که عربستان به قطع کمک های نظامی خود به ارتش لبنان پایان داده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع لبنانی در ریاض افزودند: عربستان و لبنان شامگاه سه شنبه برای انجام مذاکرات برای بازبینی در بسته سه میلیارد دلاری کمک های نظامی عربستان به ارتش لبنان به توافق رسیدند.
میشل عون رئیس جمهوری لبنان که در ریاض به سر می برد در گفت و گو با ملک سلمان پادشاه عربستان خواستار از سرگیری کمک های نظامی عربستان به این کشور شده است.
ژنرال« میشل عون» رئیس جمهوری لبنان دیروز (دوشنبه) برای دیداری رسمی از سعودی وارد ریاض شد.
عربستان بهمن ماه سال گذشته (94) بسته کمک های 3 میلیارد دلاری خود را به لبنان بنابر آنچه که اختلاف میان مقامات سعودی و دولت لبنان عنوان کرده بود، متوقف کرد.
اختلاف عربستان با دولت لبنان بر سر حزب الله لبنان باعث توقف کمک های نظامی عربستان به لبنان شده بود.
منبع: ایرنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.