به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر کورورش عبداللهي فرد، رادیولوژیست با توجه به غيرمنطقي بودن تعرفه خدمات رادیولوژی در ایران، اظهار کرد: انجمن رادیولوژی ایران در سالهای 91 تا 93 تلاش کرد تا ضریب k خدمات خود را متناسب با سايررشته ها تدوين كند اما شورايعالي بيمه ووزارت بهداشت به دلیل اینکه این افزایش بار مالی به دولت و بیمهها تحمیل میکرد نپذیرفت و حتی در مواردي شاهد کاهش نصف یا یک سومی تعرفههای تمام شده محاسبه شده توسط كارشناسان اقتصادي و رادیولوژیستها بوده ايم.
وی بالا بودن تقاضا برای انجام رادیولوژی را یکی از دلایل وزارت بهداشت برای مخالفت با افزایش تعرفهها دانست و افزود: متاسفانه در کشور ما تقاضا برای انجام رادیولوژی خارج از خط مشي مدون الگوريتم علمي است وازوظايف اصلي علمي ما تدوين الگوريتم ارجاع واستاندارد هاي مدلل هر امتحان تصويربرداري است.
معاون اجرایی انجمن رادیولوژی ایران در ادامه یادآور شد: هزینه تهیه، نگهداری تعمیر و تجهیز دستگاههای MRI، سی تی اسکن و ماموگرافی وراديوگرافي ديجيتال والتراسونوگرافي بسیار سنگین است به همین دلیل مراكز وبیمارستانها قادر به بروز رسانی این دستگاهها نیستند که این امر کیفیت خدمات را کاهش داده است .اگر وزارت بهداشت با منطقي سازي تعرفههای رادیولوژی موافقت کند میتوان از این طریق علاوه بر کاهش مراجعات کاذب به حفظ و نگهداری دستگاهها نيز کمک کرد.
عبدالهیفرد با بیان اینکه رادیولوژیستها از وزارت بهداشت درخواست دارند تا یک بار دیگر تعرفه خدمات آنها را بازنگری کند، یادآور شد: رادیولوژیستها خواستار منطقیسازی تعرفههای خود و سایر حوزههای پزشکی هستند.سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران 19 تا 22 ارديبهشت در مركزهمايشهاي برج ميلاد برگزار می شود.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت icr2017.ir www. مراجعه و یا با شماره تلفن ٠٢١٤٤٤٠٢٠٧٨تماس حاصل فرمایند.