کد خبر:۵۷۶۹۳۵
علمای بحرین:
مردم از همه ابزارهای مشروع برای نشان دادن خشم خود علیه آلخلیفه استفاده کنند
علمای بحرین اعلام کردند مردم از هر ابزار مشروع و ممکنی برای تشدید خشم خود علیه آلخلیفه استفاده کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو شبکه تلویزیونی المنار در خبری فوری گزارش داد علمای بحرین اعلام کردند مردم این کشور باید از هر ابزار مشروع و ممکنی برای تشدید خشم خود علیه رژیم این کشور استفاده کنند.
امروز رژیم آل خلیفه، «سامی المشیمع»، «علی السنکیس» و «عباس السمیع»، سه فعال بازداشت شده سیاسی و مخالف بحرینی را اعدام کرد. رژیم آل خلیفه این سه انقلابی بحرینی را با ادعای حمله به نیروهای پلیس در منطقه الدیه، اعدام کرد.
همچنین شبکه تلویزیونی العالم گزارش داد سازمان عفو بین الملل اعدام سه شهروند بحرینی را محکوم و تأکید کرد این افراد از محاکمه عادلانه برخوردار نبوده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.