آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۲۶۲

بررسی تعریف پروژه‌های مشترک میان دو دانشگاه گیلان و فرانسه

دانشگاه گیلان و دانشگاه استراسبورگ فرانسه، امکان تعریف پروژه‌های مشترک در قالب پایان نامه و پژوهش‌های مشترک را میان دو دانشگاه بررسی می‌کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه گیلان، پروفسور کریستین مایر، رئیس مرکز مطالعات بین دانشگاهی دانشگاه استراسبورگ در اولین روز از حضور در دانشگاه گیلان به بررسی زمینه های مشترک همکاری میان دانشگاه گیلان و دانشگاه استراسبورگ پرداخت.

 

در این نشست که با عنوان جنبه های تئوریک مطالعات بین رشته ای در علوم اجتماعی و علوم انسانی در تالار حکمت برگزار شد، رئیس مرکز مطالعات بین دانشگاهی دانشگاه استراسبورگ توضیحاتی در خصوص مشخصات علوم بین رشته ای و امکان ایجاد ارتباط علمی بین رشته های مختلف دانشگاهی و همکاری های مشترک و ارائه تجربیات دانشگاه استراسبورگ در زمینه علوم بین رشته ای ارائه کرد.

 

همچنین مقرر شده است در جلسه ای با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید راهنما در خصوص امکان تعریف پروژه های مشترک در قالب پایان نامه و پژوهش های مشترک بحث و تبادل نظر صورت گیرد.

 

لازم به ذکر است، دانشگاه استراسبورگ فرانسه با ۴۶ هزار دانشجو، یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه های کشور فرانسه است و تعاملات صورت گرفته در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه گیلان و دانشگاه استراسبورگ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار