آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۱۳۵
وزیر خزانه داری بریتانیا:

ترامپ احتمالا نااطمینانی بزرگتری را برای اتحادیه اروپا ایجاد خواهد کرد

وزیر خزانه داری بریتانیا معتقد است با رسیدن دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا احتمالا تردیدهای بیشتری برای اروپا ایجاد خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فیلیپ هاموند وزیر خزانه داری بریتانیا در سخنانی در نشست مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوئیس در آستانه برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا، تاکید کرد: ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا احتمالا تردیدهای جدیدی را برای اروپا ایجاد خواهد کرد که حتی از نااطمینانی های ناشی از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بیشتر خواهد بود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تغییر دولت در واشنگتن یک مساله بسیار بزرگ برای بریتانیا و سایر اروپا است.

 

هاموند اظهار داشت: پس از انتقاد مستمر ترامپ از تجارت آزاد و سیاست مهاجرت و دفاع اروپا، وی احتمالا نااطمینانی بزرگتری را برای اتحادیه اروپا ایجاد خواهد کرد که این نااطمینانی از رای برگزیت نیز بزرگتر خواهد بود.

 

جس استالی رئیس موسسه مالی بارکلیز لندن نیز در نشست مجمع جهانی اقتصاد تاکید کرد: رای آمریکا به ترامپ به طور روشن، اتحاد اقتصادی جهان را با چالش روبرو خواهد کرد.

 

وی از دولت جدید ترامپ خواست تا به تجارت آزاد حمله نکند.ترامپ در رقابت های انتخاباتی بارها از سیاست های حمایتی در زمینه تجارت و اقتصاد پشتیبانی کرده و مخالفت خود را با قرارداد تجارت آزاد موسوم به "تی پی پی" اعلام کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار