کد خبر:۵۷۸۲۹۰
کوثری در گفتو گو با خبرگزاری دانشجو:
مصر به نیابت از آمریکا وارد سوریه شده است
یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: از آنجا که مصر و ترکیه تحت نظر آمریکاییها هستند به نظر می رسد مصریها به نیابت از آمریکاییها به سوریه وارد شدند که در دید جهانی شکست سنگینی به تروریست ها وارد نشود.
اسماعیل کوثری کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص سفر هیئت مصری به سوریه گفت: پس از ثبات نسبی در سوریه، مصر و ترکیه به این نتیجه رسیدند که سرنگونی بشار اسد سرانجام خوشی نخواهد داشت و از طرف دیگر فهمیدند که جنگ نیابتی که توسط داعش شروع کرده بودند، کاری از پیش نخواهد برد.
وی تصریح کرد: از آنجا که مصر و ترکیه تحت نظر آمریکاییها هستند به نظر می رسد مصریها به نیابت از آمریکاییها به سوریه وارد شدند که در دید جهانی شکست سنگینی به تروریست ها وارد نشود.
کوثری در پایان این گفتگو خاطر نشان کرد: با این حال مصرو ترکیه باید بدانند که ملت ها بیدار شدند و تصمیم گیر نهایی در هر جای جهان بهجای یک سری دولت مستکبر و متجاوز،ملتهای رشید و آزادیخواه هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.