آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۸۷۷

جنایت آل سعود در یمن/ جنگنده‌های عربستان ۱۰۰ بار «المخا» را بمباران کردند

جنگنده‎های سعودی از شب گذشته تاکنون بیش از ۱۰۰ بار به منطقه «المخا» در تعز یمن حمله کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنگنده‌های سعودی از شنبه‌شب تا بعد از ظهر یکشنبه بیش از 100 بار منطقه «المخا» در جنوب غرب یمن را هدف قرار داده‌اند.

 

شبکه اسکای نیوز به نقل از منابع محلی یمن گزارش داد که در این حملات هوایی بیش از ۵۰ نفر از مردم بی گناه یمن کشته و ده‎ها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

جنگنده‌های عربستان امروز (یکشنبه) همچنین سه بار به مدرسه «الحرس» و به دانشکده پزشکی منطقه الحوک استان الحدیده دو بار حمله هوایی کردند.

 

حملات هوایی عربستان از ششم فروردین سال 1394 آغاز شده و تاکنون ادامه یافته است. اخیرا سازمان ملل اعلام کرد که کشته‌های جنگ عربستان علیه یمن به بیش از 10 هزار نفر رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار