آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۹۲۸۵

دخالت مرکل در انتخابات فرانسه رسما کلید خورد

نخست‌وزیر پیشین فرانسه در راستای رایزنی درباره انتخابات آتی ریاست‌جمهوری در این کشور با صدراعظم آلمان دیدار می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «فرانسوا فیون» نخست‌وزیر پیشین فرانسه با هدف جلب حمایت «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان امروز در برلین با وی دیدار می‌کند.

 

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، فیون که تنها نامزد برای انتخابات ریاست‌جمهوری آتی در این کشور است، علاوه بر مرکل با وزرای دفاع و دارایی آلمان درباره آینده اروپا رایزنی می‌کند.

 

فیون در آرای مربوط به نظرسنجی پیشتاز است اما میزان آرای وی کمی کاهش یافته است و به نظر می رسد «مارینه لوپن» رهبر گروه راست گرای افراطی و «امانوئل ماکرون» از حزب مستقل راست‌گرا رقبای اصلی او باشند.

 

دیدار فیون و مرکل و صرف ناهار با وی به عنوان نمادی برای حمایت وی از فیون تلقی می‌شود با این حال مرکل از حمایت مستقیم از فیون خودداری کرده است.

 

مرکل که خود سپتامبر آینده بار دیگر در انتخابات پارلمانی شرکت خواهد کرد، سال 2012، از  انتخاب مجدد «نیکلا سارکوزی» در انتخابات فرانسه حمایت کرده بود اما سارکوزی در این انتخابات شکست خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار