آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۰۷۵۹

واکنش حشدالشعبی به ممنوعیت صدور ویزا برای شهروندان عراقی/ نیروهای آمریکایی از عراق اخراج شوند

نیروهای داوطلب مردمی عراق به ممنوعیت صدور ویزا برای شهروندان عراقی از سوی دولت ترامپ واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، نیروهای داوطلب مردمی عراق در واکنش به ممنوعیت صدور ویزا برای شهروندان عراقی از سوی دولت آمریکا، خواستار جلوگیری از ورود آمریکایی‌ها به عراق و نیز اخراج آنها از خاک این کشور شد.

 

این در حالی است که روز گذشته نیز نمایندگان پارلمان عراق تاکید کردند که به احتمال زیاد دولت عراق به دستور صادر شده از سوی دولت ترامپ برای ممنوعیت صدور ویزا برای شهروندان عراقی به مدت 30 روز واکنش نشان می‌دهد و مانع از ورود شهروندان آمریکایی به خاک عراق خواهد شد.

ترامپ ورود اتباع سوریه و شش کشور دیگر یعنی ایران، عراق، سودان، لیبی، سومالی و یمن را حداقل به مدت 90 روز ممنوع اعلام کرده است.

 

متن فرمان اجرایی‌ که ترامپ روز جمعه آن را امضا کرد شامل تعلیق برنامه اجازه ورود پناهندگان به آمریکا برای 120 روز، ممنوعیت ورود پناهندگان سوری تا زمان اعمال "تغییرات جدی" که "با منافع ملی سازگار است، "تعلیق 90روزه ورود از عراق، سوریه و کشورهایی که "موجب نگرانی" هستند، است. در این دستور مستقیماً از ایران نام برده نشده اما به قوانینی اشاره می‌کند که احتمالاً شامل حال اتباع ایران هم خواهد شد.‬

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار