آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۰۸۵۰

بازگشت حکمتیار به کابل برای چند هفته

رهبر تنها گروه شورشی که توافق صلح با دولت افغانستان را امضا کرده است، به مدت چند هفته به کابل می‌رود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گلبدین حکمتیار رهبر حزب شبه نظامی حزب اسلامی است که با امضای توافق صلح طی سال گذشته میلادی با خلع سلاح شدن موافقت کرد. امین کریم، مذاکره کننده ارشد وی به این خبرگزاری اعلام کرد، وی ظرف چند روز آینده به کابل سفر می‌کند.

 

حکمتیار به عنوان یکی از رقبای اشرف غنی رئیس جمهور و عبدالله عبدالله رئیس اجرایی افغانستان قلمداد می‌شود.

 

هنوز سازمان ملل و آمریکا درباره حذف نام گلبدین در لیست تروریست‌ها تصمیم نگرفته‌اند اما کانادا و بریتانیا نام وی را در لیست تروریست‌ها قرار داده‌اند.

 

گروه حزب اسلامی وابسته به گلبدین حکمتیار در ماه سپتامبر تبدیل به اولین گروه وابسته به طالبان شد که با دولت افغانستان توافق صلح امضا کرده است اما حکمتیار با وجود آنکه طبق این توافق از مصونیت قضایی به دلیل جرایم گذشته‌اش برخوردار بوده هرگونه انتقاد از جرایم گذشته خود و عذرخواهی از بابت این جرایم را رد کرد.

 

پیشتر حکمتیار ۶۷ ساله در مصاحبه‌ای اعلام کرد، وقتی شرایط بازگشتش توسط دولت فراهم شود به کابل باز می‌گردد. وی از تعیین هر گونه پیش شرطی خودداری کرد اما گفت که درباره اوضاع امنیتی در کابل نگران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار