آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۵۹۵
اسپوتنیک خبر داد

سفر احتمالی روحانی به روسیه در ماه مارس

خبرگزاری اسپوتنیک از احتمال سفر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران به روسیه در اواخر ماه مارس خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک؛ یک دیپلمات در گفتگویی تلفنی با این خبرگزاری از احتمال سفر حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران به روسیه در اواخر ماه مارس امسال (اوایل فروردین سال آینده) خبر داد. دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز این خبر را تلویحاً تأیید کرد.

 

این منبع به اسپوتنیک گفت: «بله. مقدمات این دیدار در حال فراهم شدن است. زمان این دیدار ممکن است در اواخر ماه مارس باشد.»

 

روز سه‌شنبه (امروز) دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز از آمادگی روسیه و ایران برای دیدارهایی در بالاترین سطح دیپلماتیک خبر داد. وی در این خصوص گفت: «مقدمات دیدارها در بالاترین سطح در حال فراهم شدن است. به شما در خصوص زمان آن‌ها اطلاع خواهیم داد.»

 

بر مبنای بیانیه مشترک روسیه، ایران و ترکیه پس از برگزاری مذاکرات صلح هفته گذشته در آستانه قزاقستان، این کشورها توافق کردند برای نظارت بر آتش‌بس سوریه گروهی سه‌گانه ایجاد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار