کد خبر:۵۸۱۷۶۸
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

دانش‌آموز و خانواده‌اش باید بداند از فضای مجازی چطور استفاده کند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تا رسیدن به مدلی که دانش‌آموز برای همه نقش‌ها آماده شود، اندکی فاصله داریم، اضافه کرد: این فاصله تئوریک و عملیاتی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی فیض در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه باید دانش‌آموزان را برای همه نقش‌های آینده خود آماده کرد، گفت: دانش‌آموزان امروز، در آینده نقش‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خواهند داشت و باید آن‌ها را برای دریافت این مسئولیت‌ها آماده کرد.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش صورت گرفته باید همه جانبه باشد، تصریح کرد: آموزش باید به گونه‌ای باشد که همه این نقش‌ها را در خود جای دهد و فعالیت‌های تربیتی هم باید همه این نقش‌ها را در نظر بگیرد.

 

فیض با بیان اینکه باید راهکارهای عملی تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تنظیم شود، گفت: راهکارهای عملی تحقق سند در حوزه اهداف تربیتی، راهکارهایی است که همه معاونت‌ها و سازمان‌های زیر پوشش آموزش و پرورش باید نقش خود را در تحقق اهداف تربیتی آن سند مشخص کنند.

 

وی افزود: کارگروهی با عنوان تربیت در سند تحول تشکیل شده که ماموریت این کارگروه، تدوین اقداماتی است که از بخش‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش در تحقق اهداف تربیتی سند، انتظار می‌رود.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امیدوار هستیم تا مردادماه کارگروه اسناد، اقدامات حوزه‌های مختلف را نهایی کند، افزود: این حوزه‌ها باید برای تحقق اهداف تربیتی نقش خود را ایفا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه باید دانش‌آموز و خانواده وی بدانند که در استفاده از فضای مجازی چگونه عمل کنند تا از آسیب‌ها حفظ شوند، خاطرنشان‌ کرد: این نخستین ماموریتی است که ما از طریق مشاوران و مسئولان امور تربیتی نسبت به آن پرداخته‌ایم.

 

فیض با تاکید بر اینکه کلیت فضای مجازی را نمی‌توانیم به عنوان یک نهاد دولتی و در سطح کلان مدیریت کنیم، اظهار کرد: آنچه که در این زمینه مد نظر ما قرار دارد، این است که دانش‌آموز را در استفاده از فضای مجازی هوشیار کنیم. همچنین رصد وضعیت دانش‌آموزان در فضای مجازی و تولید ایده‌هایی که بتواند استفاده دانش‌آموز را در فضای مجازی به سوی استفاده مفید برد، از اهداف دیگری است که دنبال می‌شود و برای این امر مرکز مشاوره‌ای در معاونت پرورشی و فرهنگی با عنوان مشاوره امور فضای مجازی فعال شده است.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، همچنین به برگزاری دوره‌های مختلف در زمینه فضای مجازی در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها در سال آینده هم دوره‌هایی برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: تلاش می‌کنیم این حرکت در فضای مجازی را از سطح مشاوره به سطح اداره‌کل ببریم، چون موضوع فضای مجازی می‌تواند بسیاری از فعالیت‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین تا ساختار تغییر رخ ندهد، ایجاد اداره‌کل فضای مجازی در حوزه مجازی زمان‌بر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار