به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه آباد با تاکید بر اینکه هیچ یک از اعضای شورا با بررسی ابعاد حادثه پلاسکو و چرایی و علت یابی وقوع این ریزش دردناک مخالف نیستند، تصریح کرد: موکد این عدم مخالفت نیز تشکیل دو کمیته از سوی شورا در روز نخست وقوع این حادثه بود، اما برخی می خواهند اقدامات اعضای شورا را در سایه فعالیت های جناح های سیاسی قرار دهند و با آن بازی شطرنج سیاسی کنند.
وی با بیان اینکه تمامی اعضای شورای شهر تهران به دنبال شفاف سازی و علت یابی حادثه پلاسکو هستند و بی شک ابعاد ریزش این برج 15 طبقه به قدری برای پایتخت نشینان و کشور اسفناک بوده است که شورای شهر تهران بر خود واجب می داند که هر چه سریع تر دلایل بروز این حادثه را مشخص کند، افزود: شورا در روز نخست این حادثه جلسه اضطراری تشکیل داد تا در اسرع وقت ابعاد این حادثه مشخص شود و ماحصل این جلسه نیز تشکیل دو کمیته اضطراری حقیقت یاب بود. پس تشکیل کمیته سوم ضرورتی ندارد که حالا برخی اعضا امضا شدن یا نشدن آن را دستمایه پیشبرد اهداف سیاسی شان قرار داده اند.
آباد یادآوری کرد: برخی اعضا پیش از بیان برخی مطالب، پاسخ هایی از پیش تعیین شده آماده کرده اند تا بلافاصله و پس از صلاح دیدشان در رسانه های اجتماعی منتشر شود، آیا پشت این رفتارها اهداف مردمی قرار دارد یا اهداف سیاسی؟ بی شک این چنین اقداماتی اهداف مردمی ندارد.
رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با طرح این موضوع که عده ای در شورا هر لحظه می خواهند در اذهان عمومی ژست بگیرند، به همین خاطر موضوع راه اندازی کمیته حقیقت یاب را مطرح کردند، افزود: همان طور که گزارش اولیه سازمان بازرسی از روند بررسی پرونده های املاک به هیاهویی سیاسی بدل شد و از سوی برخی اعضا لقب املاک نجومی در مقابل حقوق های نجومی به خود گرفت، امروز نیز در حاشیه حادثه پلاسکو عده ای می خواهند در مقابل نگاه شهروندان ژست بگیرند و خود را دلسوز نشان دهند، آن هم خلاف قوانین و آئین نامه های شورای شهر تهران. به همین خاطر موضوع راه اندازی کمیته حقیقت یاب رنگ و بویی سیاسی دارد.