آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۴۸۲
معترضان مطرح کردند

درخواست معاوضه ترامپ با ۱۰۰۰ آواره

از لندن و پاریس گرفته تا نیویورک و واشنگتن، هزاران نفر بار دیگر به خیابان‌های آمریکا و اروپا آمدند تا علیه دستور اجرایی رئیس جمهوری ایالات متحده مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان از هفت کشور مسلمان دست به راهپیمایی بزنند و این اعتراض حتی پس از تعلیق این دستور از سوی یک قاضی فدرال صورت گرفت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، بزرگترین تظاهرات در لندن صورت گرفت و تخمین زده می‌شود که ۱۰ هزار تن در آن حضور داشتند. معترضان شعار "ترزا می: شرم بر تو باد" سر می دادند و وی را به حمایت از دونالد ترامپ محکوم کردند.

 

معترضان انگلیسی همچنین با در دست داشتن پلاکاردهایی که رویشان نوشته شده بود: "مسلمان‌ها را قربانی نکنید" و "سوسیالیسم نه ترامپیسم" از سفارت آمریکا به سمت دفتر نخست وزیری به حرکت درآمدند.

 

روز جمعه، یکی از قضات فدرال آمریکا این ممنوعیت ورود شهروندان از هفت کشور مسلمان را که از سوی ترامپ مطرح شده، به حالت تعلیق در آورد.

 

در نیویورک نیز ۳۰۰۰ تن علیه این دستور اجرایی ترامپ دست به راهپیمایی زدند و فعالان و حامیان از مسلمان‌ها و سایر افرادی که تحت تاثیر دستور ترامپ قرار گرفتند، حمایت کردند.

 

"چارلز شومر"، رهبر اقلیت دموکرات‌ها در سنای آمریکا در جمع معترضان به رئیس جمهوری آمریکا حضور داشت.

 

در واشنگتن نیز صدها تن از سمت کاخ سفید به سمت کنگره رفتند تا همبستگی خود را با مسلمان‌ها و افرادی که از این دستور متاثر شدند، ابراز کنند.

 

 

معترضان در این راهپیمایی اعتراضی فریاد می‌زدند، "دونالد، دونالد نمی‌توانی ببینی، ما تو را در کاخ سفید نمی‌خواهیم."

 

بسیاری از معترضان هم شعارهایی چون "عشق حد و مرز نمی‌شناسد" و "ترامپ را با ۱۰۰۰ آواره مبادله می‌کنیم" سر می‌دادند.

 

در انگلیس نیز بیش از ۸ / ۱ میلیون نفر طوماری را امضا کرده و خواستار ممانعت از ورود ترامپ به انگلیس شده‌اند و گفته‌اند که این مساله باعث شرمساری ملکه الیزابت است که از ترامپ دعوت کرده است.

 

"کریس نینهام"، معاون گروه "توقف ائتلاف جنگ" گفت: ما می‌خواهیم مانع از ورود ترامپ به انگلیس شویم. ما می‌خواهیم نگذاریم او یک دیدار رسمی از انگلیس داشته باشد.

 

روزنامه گاردین نیز گزارش داد، حدود ۱۰ هزار تن در تظاهرات اعتراضی لندن حضور داشتند درحالیکه سازمان دهندگان گفتند این جمعیت ۴۰ هزار نفر بوده است.

 

در بخش‌های دیگر اروپا نیز مردم دست به راهپیمایی اعتراضی علیه ترامپ زدند؛ در پاریس و برلین، حدود ۱۰۰۰ نفر دست به راهپیمایی زدند درحالیکه گروه‌های اعتراضی کوچکتر چند صد نفری نیز در شهرهای انگلیس شامل منچستر و بیرمنگام حضور داشتند.

 

شنبه عصر نیز صدها معترض در نزدیکی کلوب "مارا لاگو" و محل اقامت ترامپ در فلوریدا دست به راهپیمایی اعتراضی زدند و پلیس از نزدیک شدن آنها به این اقامتگاه که ترامپ و همسرش برای گذران تعطیلات در آنجا هستند، جلوگیری به عمل آورد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار