اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محسن رفیق دوست امروز در سلسله نشستهای پیرامون انقلاب تحت عنوان «38 سالگی انقلاب» که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در خصوص ضرورت ایجاد انقلاب و اینکه چه شد مردم جذب انقلاب شدند، گفت: زمانی که امام (ره) تصمیم به انقلاب گرفت به قدری شعار امام جاذبه داشت که نه تنها مردم که بسیاری از گروهها نیز حضور داشتند و همه یک شعار میدادند و چنانچه فردی شعاری دیگر میداد به قدری حضور مردم پررنگ بود که شعارهای انحرافی در جمعیت حل میشد.
وی عدالت اجتماعی و استقلال و آزادی را از جمله شعارها و آرمانهای انقلاب عنوان کرد و افزود: قبل از انقلاب یک مسابقه فوتبال بین ایران و اسرائیل گذاشته شد و ما مامور شدیم این مسابقه را بهم بزنیم که بهم زدیم، وقتی مرا برای بازجویی بردند، به بازجو گفتم مگر من دیروز غیر از مرگ بر موشه دایان چیز دیگری گفتم که در همین حین بازجو چنان مرا زد که من نقش زمین شدم.
وزیر سپاه ایران در دوران جنگ با بیان این مطلب که درجات نظامی در همه جای دنیا یکی است، افزود: در ایران قبل از انقلاب ژنرالهای ما در مقابل افسران آمریکایی که درجه کمتری داشتند، احترام میگذاشتند.
رفیق دوست به عدم وجود استقلال در ایران زمان پهلوی اشاره کرد و بیان داشت: در کتاب خاطرات فردوست نوشته شده که آنقدر در ایران تسلط داشت که زمانی که انتخابات مجلس میشد لیست انتخابات تعیین و این لیست توسط شاه، سفیر انگلستان و نماینده MI6 تایید و بعد انتخابات برگزار می شد، سر نماینده بندرعباس بین شاه و MI6 اختلاف بود که در نهایت نماینده MI6 به کرسی نشست.
ولایت مطلقه فقیه بهترین نوع حکومت داری است
وی به خواندن درسهای امام (ره) در خصوص حکومت اسلامی تاکید و تصریح کرد: امام(ره) در این درسها تاکید و اثبات میکنند که بهترین حکومت، حکومت اسلامی با رهبری مطلقه ولایت فقیه است.
وزیر سپاه ایران در دوران جنگ تصریح کرد: امام (ره) در این کتاب عنوان میکنند که حکومت از آن خداوند و بعد از خداوند حکومت با امام معصوم و در دوران غیبت با ولی فقیه است.
رفیق دوست تاکید کرد: امروز هیچ کس در این که ما استقلال و آزادی میخواستیم شک ندارد و میداند که امروز ما مستقلترین کشور دنیا هستیم و همین که 1+5 که قدرت دنیا را در اختیار دارند یک طرف میز مینشیند و ما طرف دیگر میز، به معنی استقلال و آزادی ماست.
بیتفاوتی جوانان امروز به دلیل انقلابی عمل نکردن مسئولان است
وی با اشاره به این مطلب که انتخابات در کشور ما آزادترین نوع انتخابات در دنیا است و رای مردم در تمامی مراحل انتخابات رای نافذی است، در خصوص عدالت اجتماعی بیان داشت: متاسفانه از نظر اجتماعی نتوانستیم آنگونه که امام (ره) تاکید داشتند رفتار کنیم و جوانان را پای کار بیاورند که بخشی از آن به دلیل انقلابی عمل نکردن است.
وزیر سپاه ایران در دوران جنگ خاطرنشان کرد: چنانچه امروز شاهد دافعه هستیم، این دافعه به نظام و انقلاب بازنمیگردد؛ بلکه به علت عملکرد نادرست خودمان و خاصه مسئولان بازمیگردد و این باعث شده که جوانان به تفاوت و نظر در بسیار از امور باشند و به این علت است که بزرگترها به آنان اجازه حضور نمیدهند.
رفیق دوست تاکید کرد: معتقدم که امروز هم جاذبه وجود دارد و هرچه دافعه که از عملکرد نادرست مسئولان ناشی میشود.
در ادامه این نشست قلندرآبادی، یکی از دانشجویان خطاب به رفیق دوست گفت: زمانی که به تاریخ انقلاب نگاهی میکنیم تناقضاتی در خصوص مواضع امام(ره) و انقلابیون قبل و بعد از انقلاب مشاهده میشود و یک سری مسائل جابجا شدند و راستها چپ شدند و چپها راست شدند. چه اتفاقی رخ داد که این گونه شد؟.
3 هدف امام (ره) برای انقلاب کردن
رفیق دوست در پاسخ به وی گفت: ما هیچ تفاوتی در شعارهای امام(ره) قبل از طلوع خودش مشاهده نکردیم. امام(ره) در یک جلسه خصوصی در سال 40 گفتند ما سه هدف اسلامی کردن ایران، اسلامی کردن کشورهای اسلامی و جهانی کردن اسلام داریم که باید برای محقق کردن این سه بکوشیم.
وی با تاکید بر این موضوع که امام(ره) خود اسلامی کردن ایران را محقق کردند، بیان داشت: امام(ره) در 10 سال بعد از انقلاب هم همین گونه رفتار کردند و هیچ تغییری در ایشان ایجاد نشد و حتی مقام معظم رهبری نیز همینگونه بوده و هستند.
استقلال مقام معظم رهبری یکی از دلایل انتخاب ایشان به عنوان رهبر بود
وزیر سپاه ایران در دوران جنگ در ادامه سخنان خود به نقل خاطرهای از مقام معظم رهبری پرداخته و گفت: آقای خامنه ای گفتند چنانچه بحث بر سر اصول باشد من از اصول کوتاه نخواهم آمد و یکی از دلایلی که امام(ره) بر مقام معظم رهبری دست گذاشتند، به عنوان رهبر آینده انقلاب صلابت و استقلال ایشان بود.
رفیق دوست ضمن اشاره به این مطلب که تغییر موضع دادن چنانچه بر اساس فکر باشد ایرادی ندارد، ادامه داد: اختلاف سلیقه نامطلوب نیست؛ بلکه برای پیشرفت کار مناسب است؛ اما آن فردی که از آرمانها و اهداف انقلاب کوتاه بیاید با او کاری نخواهیم داشت.
وی بیان داشت: افرادی که هنوز در راس نظام هستند کمتر تغییر موضع دادهاند و بیشتر افرادی از اصول تغییر موضع دادهاند که از دایره رهبری جدا شدهاند.
وزیر سپاه دوران جنگ در ادامه سخنان خود تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که امروز وجود دارد این است که مسئولان به جوانان بها نمیدهند، البته جوانان خود باید این مسئله را به صورت قانونی مطالبه کنند.
میرحسین با اصلاح طلبان برانداز ستاد تشکیل داد، نه اصلاح طلبان انقلابی
وزیر سپاه دوران جنگ تصریح کرد: در همان دوره من هم گفتم چنانچه میرحسین با اصلاح طلبان انقلابی ستاد تشکیل دهد از او حمایت میکنم؛ اما وی با اصلاح طلبان برانداز ستاد تشکیل داد و من پیغام دادم که از تو حمایت نمیکنم و بعدها نیز به او پیغام دادم که در انتخابات تقلب نشده است و تصور نکن که 13 میلیونی که به تو رای داده این رایها مربوط به تو است، بلکه دو میلیون رای به تو و 11 میلیون رای نه به آن طرف است.
رفیق دوست در ادامه سخنان خود در خصوص نقش هاشمی رفسنجانی در انقلاب گفت: نقش هاشمی رفسجانی در انقلاب از زمان حرکت امام (ره) قطعا نقشی بینظیر بود و هیچ فردی آن نقش و جایگاه را نداشت.
هاشمی رفسنجانی استخوان در گلوی هیچ کس نبود
وی افزود: چنانچه رهبری ایشان را نمیپذیرفتند که برای دور دوم تشخیص مصلحت وی را برنمیگزیدند؛ البته در مسائل اقتصادی و اجتماعی کمی با رهبری اختلاف سلیقه داشتند؛ اما خود هاشمی رفسنجانی تاکید میکردند که درست است در برخی امور با رهبری اختلاف سلیقه دارم باید نظر رهبری اجرا شود.
وزیر سپاه در دوران جنگ تاکید کرد: هاشمی رفسنجانی استخوان در گلوی هیچ کس نبود و مرتب با مقام معظم رهبری ملاقات داشت.
رفیق دوست در پایان در تعریف انقلابی بیان داشت: انقلابی گری به عمل است و نه به قیافه؛ چنانچه نگاهی به عملکرد اشخاص بیاندازیم، متوجه خواهیم شد که این فرد انقلابی است و یا غیرانقلابی.