آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۶۴۴
یک روزنامه مصری فاش کرد

حمایت‌های تحریک‌آمیز عربستان از سودان علیه مصر

یک روزنامه مصری با استناد به یک سندی منتسب به وزارت خارجه عربستان سعودی نوشت که این کشور، سودان را برای ایجاد بحران خارجی برای مصر تحریک می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عمر البشیر» از قضیه «حلایب و شلاتین» برای سرپوش‌ گذاشتن بر بحران‌های داخلی خود سوء استفاده می‌کند و عربستان سعودی از سودان در این قضیه با هدف ایجاد بحران خارجی برای مصر و اعمال فشار بر آن پشتیبانی می‌کند.

 

روزنامه الوطن مصر با استناد به یک سند منتسب به وزارت خارجه سعودی نوشت که سفیر عربستان در خارطوم روز یکشنبه 31/01/2016 با «ابراهیم غندور» وزیر خارجه سودان (بنا به درخواست غندور) دیدار کرد و غندور در این دیدار از حمایت ملک سلمان از سودان در قضیه حلایب و شلاتین قدردانی نمود.

 

این سند ضمن افشای حمایت عربستان از خواسته سودان در رابطه با حلایب و شلاتین، نشان می‌دهد که این دیدار که در آدیس‌آبابا و در حاشیه بیست‌و ششمین دور اجلاس اتحادیه آفریقا در حضور «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان و یک کارشناس اروپایی برگزار شد و طی آن وزیر خارجه سودان از حمایت عربستان از خواسته سودان در رابطه با «حلایب و شلاتین» و نیز حمایت‌های اقتصادی عربستان از سودان قدردانی کرد و همچنین تجدیدنظر سودان در روابط با گروه‌های فلسطینی را مورد اشاره قرار داد.

 

عمر البشیر که بتازگی به عربستان سعودی سفر کرده بود در مصاحبه با شبکه سعودی العربیه گفت که مثلث حلایب و شلاتین متعلق به سودان است و کشورش برای پایان دادن به اختلافات با مصر درباره این منطقه به شورای امنیت سازمان ملل مراجعه خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار