آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۲۴۲

توجه به جذب مدرسان در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: توجه جدی به جذب مدرسان از برنامه‌های این دانشگاه است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید در نشست با روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی گفت: برنامه های مختلفی برای توسعه کیفی در این دانشگاه تدوین شده است که پیش بینی می شود با اجرای این برنامه ها نگاه مثبت جامعه به جایگاه دانشگاه مجددا شکل گیرد.

 

وی افزود: توجه به دوره های شغل محور، مهارتی و ارتقا کیفیت از مهمترین نیازهای دولت بشمار می رود که اجرای این دوره ها به دو دانشگاه جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای سپرده شده است.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه تربیت دانشجو کارآفرین محور اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است، تاکید کرد: اجرای این ماموریت موجب می شود تا جامعه گرایش بیشتری برای ورود به این دانشگاه را داشته باشند.

 

امید توجه جدی به جذب مدرسان را از برنامه های دیگر دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد و گفت: توجه به جذب بهترین مدرسان از نظر عمومی و تخصصی ضامن افزایش کیفی دانشگاه است.

 

وی عنوان کرد: برنامه ریزی برای ارزیابی مدرسان فعلی و صدور کارت مدرسی مدت دار از دیگر برنامه های این دانشگاه است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار