اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسین مالمیر، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت مظلومانه محدثه عظما، ام ابیها (سلام الله علیها) در ابتدا به حماسه بزرگ مردم انقلابی ایران اشاره کرد و گفت: از مردم غیور و همیشه در صحنه انقلاب اسلامی تشکر می کنم این مردمان ولایی شایسته تقدیر و تحسین هستند که با خلق حماسه ای دیگر بذر یاس و ناامیدی را در دل استکبار جهانی و عمال آنها افکند و دشمنان را دچار یاس کرد. قطعا این قدم ها در مسیر الهی ذخیره قیامت خواهد شد.
حجت الاسلام مالمیر با اشاره به مقام وجودی حضرت زهرا(س) بیان داشت: اولین فدایی راه ولایت صدیقه کبری(س) بود که با مظلومیت تمام در دفاع از ولی زمانش به شهادت رسید.
وی افزود: مهمترین ویژگی حضرت زهرا(س)، خداباوری او بود، تحقق این ویژگی زندگی انسان را در دو دنیا تضمین خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه ترسیم ویژگی های حضرت زهرا(س) از زبان انسان های عادی امکان پذیر نیست، گفت: پیامبر (ص) فاطمه(س) را ام ابیها خواندند. از آن جهت که رابطه ایشان با پیامبر از رابطه پدر و فرزندی خیلی فراتر است و در مصائب و گرفتاریها بخصوص ۳ سال تحمل سختی در شعب ابی طالب همواره در کنار پدر و غنخوار پیامبر(ص) بودو در هنگامی که مشرکان پیامبر را می آزردند، ایشان پدر را دلداری می داد و می گفت: تو مادر پدرت هستی..
حجت الاسلام مالمیر افزود: خداوند به شیعیان نعمت متعالی ولایت را عنایت کرده است که قطعا باید شکرگزار این نعمت الهی باشیم.
وی در وصف این بانوی عظیم الشان گفت: فاطمه، حوریه ای است که از نور خدا در صورت انسانی خلق شده است؛ ایشان قبل از خلقت انسان در هاله ای از نور در حال عبادت بود و همین نشان می دهد که اذکار و افعال وجودی بی بی دو عالم نشات گرفته از انوار الهی است.
حجت الاسلام مالمیر گفت: پیامبر(ص) از دخترش خواست نخوابد تا چهار کار را انجام ندهد؛ ختم قرآن، قبل از خواب مورد شفاعت انبیاء قرار بگیرد، مومنان را از نفس خودت راضی کن و یک حج و عمره بجا بیاور. که بی بی دو عالم (س)فرمود: چگونه در هنگام خواب این اعمال را انجام دهم؟ پیامبر اکرم(ص) فرمود: با قرائت ۳ بار سوره توحید قرآن را ختم کن، فرستادن صلوات بر محمد(ص) و انبیای و المرسلین، گفتن استغفار؛ اللهم اغفر للمومنین و المومنات، و تسبیحات حضرت زهرا(س).
وی به سیره پیامبر در احترام ویژه به دخترشان اشاره کرد و گفت: در روایات آمده است در هر زمان و مکانی که حضرت زهرا بر پیامبر (ص) وارد می شدند، نبی مکرم اسلام (ص) به احترام ایشان می ایستادند، دستانشان را می بوسیدند و این بانو را در جای خود می نشاندند، این سکنات در جامعه ای انجام می شد که دختران را زنده به گور می کردند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام در ادامه زهرا(س) را آینه تمام نمای فضائل قرآن عنوان کرد و افزود: زندگی ۱۸ ساله این بانو تفسیر قرآن در ایثار، گذشت، فداکاری، عبودیت، ولایتمداری، بندگی، صبر، استقامت و تربیت فرزندان است، با وجود تمام مظلومیت هایشان در برابر تمام سختی ها ایستادگی کردند و لب به شکایت نگشودند، حضرت فاطمه (س) عامل به تمام صفات نیکو قرآن بود به گونه ای که اتم فضائل قرآن را می توان در اعمال حضرت زهرا ملاحظه کرد.
حجت الاسلام مالمیر در ادامه گفت: روزی حضرت زهرا(س) از کارهای منزل خسته شد و نزد پدر شکایت کرد که می خواهم خدمتکاری در کارهای منزل به من کمک کند، پیامبر فرمود: می خواهی بهتر از خدمتگزار به تو معرفی کنم؟بهترین کاری که برای تو از امت اسلام به ارث می رسد، تسبیحات اربعه است که مشکل گشای مومنین و شیعیان خواهد بود.
وی در ادامه به اختلاف زمان شهادت حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: اهل تسنن به زنده ماندن بی بی دو عالم ۷۰ روز پس از رحلت پیامبر(ص) قائل هستند؛ در حالیکه شیعیان معتقدند ایشان پس از ۹۰ روز از رحلت پیامبر به شهادت رسیدند که اختلاف در دو کلمه «تسعون» و «سیعون» است که این باعث اختلاف شیعه و سنی در تعیین شهادت حضرت فاطمه (س) عنوان شده است.
حجت الاسلام مالمیر افزود: در روز قیامت حضرت زهرا(س) بر ناقه ای از نور سوار است که اطراف ایشان را ۷۰۰۰ نفر از ملائک فرا می گیرند و از طرف خدا ندا میرسد: ای حبیبه از من چه می خواهی به تو عطا کنم؟ دختر پیامبر اکرم می فرماید: بار خدایا فرزندان، شیعیان و دوستداران شیعه را به من ببخش که در این هنگام شیعیان و محبان علی و فاطمه(س) جدا شده و با رحمت الهی وارد بهشت می شوند.
وی با اشاره به اینکه شالوده و فطرت ما با نور اهل بیت عجین شده است و شیعیان در روز قیامت شادمان و مورد شفاعت اهل بیت هستند، گفت: پیامبر(ص) به علمای نجران فرمود: خلقت حضرت عیسی مانند حضرت آدم است. در جریان مباهله علمای نجران گفتند همدیگر را نفرین کنیم تا صاحب حق معلوم گردد، که برخی از علمای نجران وقتی دیدند که پیامبر با علی و فاطمه، حسن و حسین علیهم السلام به میدان آمده ترسیدند و گفتند اگر این خاندان مسیحیان را نفرین کنند یک نصرانی در زمین باقی نخواهد ماند و نابود خواهد شد و جزیه پرداختند.
وی در پایان گفت: صلاح و ملاک برتری ما در دو دنیا تقوای الهی است و همین تقوا آرامش بخش جسم و روح ما خواهد شد و گریه بر اهل بیت علیهم السلام نیز قطعا آرامش بخش روح انسان و این شعله هرگز خاموش شدنی نیست.