آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۵۲۶۰

انهدام ۴ خودرو و انبار سلاح تروریست‎ها در مرکز سیناء

منابع امنیتی مصر از دستگیری ۸ عنصر تروریستی تکفیری و انهدام ۴ خودرو و انبار سلاح آنها در مرکز سیناء خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نیروهای امنیتی مصر امروز هشت نفر از عناصر تکفیری را در مرکز سیناء بازداشت کردند.

 

منابع خبری مصر گزارش دادند که در این عملیات چهار خودروی تروریست‎ها و انبار سلاح آنها در مرکز سیناء منهدم شد.

 

پس از سرنگونی حسنی مبارک و به خصوص پس از کودتا ضد دولت محمد مرسی در سال 2013، اوضاع امنیتی در منطقه سیناء به شدت وخیم شده و این منطقه هر روز شاهد ناامنی است.

 

حضور گروه‌های تروریستی مانند «انصار بیت المقدس» شاخه داعش در مصر، عامل اصلی ناامنی در این منطقه است. این گروه پس از بیعت با داعش نام خود را به «ولایت سینا» تغییر داد.

 

این گروه‎ها با استفاده از موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد منطقه سینا، اقدام به عملیات تروریستی و انفجاری در مناطق مختلف این منطقه می کنند، به نحوی که صدها نیروی مصری طی یک سال گذشته در این منطقه کشته و زخمی شده اند.

 

برخی از تحلیلگران بر این باور هستند که گروه ولایت سیناء، استراتژی داعش در سوریه و عراق را در منطقه سینا پیاده می کند. دولت عبدالفتاح السیسی نیز در این منطقه مقرارت منع آمد و شد اعمال کرد، اما این اقدام تاثیری در کاهش ناامنی‎ها در این منطقه راهبردی نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار