به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو مهدی فیض معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش در کنگره همفکری که به نیابت از وزیر آموزش و پرورش در این جلسه حضور داشت در خصوص بسیج و بسیجی بودن گفت: بسیجی بودن بیش از خوب بودن یک مسئولیت محسوب می شود، لذا ما باید دقت کنیم که به عنوان یک بسیجی بهترین ها در هر عرصه و جایگاهی باشیم این بهترین بودن می تواند بهترین در مدرسه، بهترین در مسجد و بهترین در دانشگاه و حتی بهترین به عنوان رتبه های قبولی در کنکور باشد.
وی با بیان اینکه اگر کسی با انگیزه خودنمایی بهترین شود، بسیجی باید با انگیزه و تفکر بهترین باشد گفت: این مدلی است که ما باید دنبال کنیم.
فیض با اشاره به بخشی از کتاب حماسه حسینی به قلم شهید معلم مرتضی مطهری گفت: در بخشی از این کتاب شهید مطهری از این جمله که اسلام با ثروت خدیجه و شمشیر علی (ع) گسترش یافت به شدت انتقاد و بیان می کند که اسلام با اخلاق پیغمبر و معارف قرآنی بسط و گسترش یافت.
معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش افزود: لذا اگر به دنبال گسترش اسلام هستیم، باید تفکر بسیجی را در حوزه فعالیت خود بسط و انتشار دهیم.
وی خاطر نشان کرد: براین اساس اخلاق و معارف ما به عنوان یک بسیجی باید به گونه ای باشد که دیگران را جذب این تفکر و این سبک زندگی کند.
فیض با اشاره به بخشی از سخنان امام خمینی (ره) گفت: امام خمینی در بخشی از سخنان خود عنوان کردند که صدور انقلاب اسلامی ایران با توپ و تفنگ ممکن نیست بلکه ما باید با اخلاق جامعه نمونه ای بسازیم تا دیگران از ما کپی برداری کنند و با این روش انقلاب خود را به جهانیان صادر کنیم و الگوی مناسبی برای کشورهای اسلامی باشیم.
معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سردار غیب پرور به خوبی در خصوص ضرورت ایجاد و بسط و گسترش سعه صدر در بین بسیجیان صحبت کردند من نیز برای یک بسیجی علاوه بر سعه صدر مسئله مسئولیت را جدی می دانم .
**بسیجی باید اهل سعه صدر باشد
وی با قرائت آیه وشاورهم فی الامر دانش آموزان حاضر در نشست را مخاطب قرار داد و از آنها پرسید آیا می دانید مخاطب هم در این آیه چه کسی یا کسانی هستند؟ و خداوند از پیغمبر خواسته است که در امور خود با چه گروهی مشورت کند؟ براین اساس دانش آموزان حاضر هر یک مصداقی را مطرح کردند و یکی از آنها به مسئله ترک کنندگان جنگ اشاره کرد که مورد تایید فیض قرار گرفت و ادامه داد: مطابق این آیه خداوند از پیغمبر خواسته است که حتی با کسانی مشورت کند که از جنگ احد فرار کردند و این به این مفهوم است که در دین اسلام تا چه اندازه سعه صدر و مشورت از اهمیت برخوردار است لذا یک بسیجی باید اهل سعه صدر باشد.
فیض در پایان خاطر نشان کرد: بسیجی باید دیگران را جذب خود کند و پیوستن به گروه های بسیج صرف ثبت نام و پر کردن فرم نیست بلکه هر کس تفکر بسیجی دارد بسیجی محسوب می شود.