آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۶۰۱۵
نظرسنجی جدید نشان می‌دهد

بی‌اعتماد کامل مردم آمریکا به رسانه‌ها

نظرسنجی که اخیرا در آمریکا انجام شده است از بی‌اعتمادی کامل بسیاری از مردم این کشور به رسانه‌ها حکایت دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فاکس نیوز، آخرین نظرسنجی که توسط این شبکه طرفدار دونالد ترامپ انجام شد، نشان می دهد جامعه آمریکا به شدت دو قطبی شده و اینکه بی اعتمادی به رسانه ها در میان مردم موج می زند.

 

طبق این نظرسنجی که نتایجش روز جمعه مشخص شد، ۴۵ درصد از شرکت کنندگان گفتند به دونالد ترامپ بیشتر از رسانه ها اعتماد دارند و ۴۲ درصد رسانه ها را قابل اعتمادتر دانستند.

 

«هوارد کرتز» در برنامه «اولین صد روز» در تلویزیون فاکس نیوز گفت: نتیجه این نظرسنجی ضرورت بازنگری روزنامه نگاران در مورد شغلشان را ایجاب می کند. میزان بی اعتمادی مردم آمریکا به رسانه های این کشور به بالاترین حد در تاریخ ایالات متحده رسیده است. اکثر رسانه های معروف آمریکا مواضعی متفاوت با رئیس جمهوری جدید این کشور دارند و ترامپ نیز روز پنجشنبه در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود به عنوان رئیس جمهوری آمریکا، رسانه ها را دروغگو خواند و گفت مردم، واقعیت را می دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار