کد خبر:۵۸۷۳۴۴
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران:

سازمان آتش‌نشانی اهرم قانونی و نیروی لازم برای بررسی تمامی ساختمان‌های موجود را ندارد

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران با اشاره به اینکه در دومین همایش ملی آتش‌نشانی و ایمنی شهری ۱۲ نفر از اساتید خارجی و ۱۵ نفر از اساتید داخلی آموزش‌‌های لازم را ارائه می‌دهند، گفت: تأمین ایمنی شهری به خود مردم بازمی‌گردد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید شریف‌زاده در حاشیه برگزاری دومین همایش ملی آتش‌نشانی و ایمنی شهری که با حضور مدیران آتش‌نشانی سراسر کشور در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حادثه ساختمان پلاسکو بیشترین مجموعه‌ای که با آتش‌نشانی همراه بود و فعالیت آتش‌نشانان و امداد رسانان را منعکس می‌کرد، اصحاب رسانه بودند.

 

وی درباره برگزاری این همایش نیز افزود: دومین همایش ملی آتش‌نشانی و ایمنی شهری امروز در حال برگزاری  است که از سال گذشته با توجه به حجم کاری فعالیت‌های آتش‌نشانی تصمیم به برگزاری چنین همایش‌هایی برای هم افزایی و پیشرفت گرفته شد.

 

شریف‌زاده بیان داشت: مدیران آتش‌نشانی سراسر کشور در این همایش دور هم جمع می‌شوند و تجربیات و اندوخته‌های خود را در اختیار یکدیگر قرار می‌دهند که در مواقع حوادث، تجربیات مختلف را داشته باشند.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: در این همایش کارگاه‌های آموزشی برگزار و در جهت افزایش دانش فنی آتش‌نشانان اقدام می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مدیریت یکپارچه ایمنی شهری در کشور وجود ندارد، گفت: این همایش‌ها قدمی است که بتوانیم فاصله‌های موجود برای ایجاد ایمنی در شهرها را کم کنیم.

 

شریف‌زاده بیان داشت: شعار دومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری «عزم ملی برای زندگی ایمن» است. همه مردم باید برای ایمنی خود و اطرافیان خود تلاش کنند و ما اگر جدیدترین دانش و فناوری روز را نیز داشته باشیم ولی مردم همراهی و همکاری لازم را با ما نداشته باشند ایمنی لازم محقق نمی‌شود.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران تأکید داشت: تأمین ایمنی شهری به خود مردم بازمی‌گردد و خودشان باید ایمنی‌های لازم را لحاظ کنند.

 

وی به انواع پوشش‌های بیمه‌ای در حوادث نیز اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ بیمه حوادث کشور نهادینه شود چرا که حادثه هیچ وقت خبر نمی‌کند و هر لحظه ممکن است رخ بدهد.

 

شریف‌زاده بیان داشت: در حال حاضر ساختمان‌هایی در شهرها وجود دارد که قدمت آنها به پیش از چند دهه قبل است و در آن ساختمان نیز  افرادی زندگی می‌کنند لذا باید مالکین نسبت به بازنگری ساختمان خود اقدام کنند و سازمان آتش‌نشانی اهرم قانونی و نیروی لازم برای بررسی تمامی ساختمان‌های موجود را ندارد و این بازنگری باید به خواسته خود مردم اتفاق بیفتد.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: بیشتر آموزش‌ها و توصیه‌های سازمان آتش‌نشانی می‌تواند جنبه ارشادی داشته باشد و شاهد اتفاقات تلخ و ناگوار در سطح شهر نباشیم.

 

وی بیان داشت: در صورت همکاری مردم با سازمان آتش‌نشانی این سازمان می‌تواند در حداقل زمان به کمک شهروندان حادثه دیده برود.

 

شریف‌زاده یادآور شد: در دومین همایش ملی آ‌تش‌نشانی و ایمنی شهری از 12 استاد و متخصص از کشورهایی از جمله استرالیا، فنلاند، اتریش، امارات، اسپانیا، سوئیس و هلند حضور دارند و 15 نفر از اساتید داخل کشور نیز در دو روز همایش آموزش‌های لازم را به شرکت‌کنندگان خواهند داد.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران بیان داشت: در نمایشگاه تخصصی از تمامی صنعتگران، تولید کنندگان و بازرگانان فعال حضور دارند غرفه‌های آتش‌نشانی نیز در راستای آشنایی با تجهیزات آتش‌نشانان دایر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار