آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۵۲۸

اردوغان: ایران باید در اقداماتش تجدیدنظر کند!/ قصد افزایش تنش نداریم

ریاست جمهوری ترکیه گفت که آنکارا قصد افزایش تنش با ایران را ندارد ولی ایران باید در حساب و کتاب‌های خود تجدید نظر کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری الجزیره، ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که نمی‌توان از تلاش‌های ایران برای دستیابی به نفوذ در خارج از مرزهای خود چشم پوشی کرد.

 

بر اساس این گزارش، ریاست جمهوری ترکیه همچنین اعلام کرد: قصد نداریم تنش را با ایران افزایش دهیم؛ ولی ایران باید در حساب و کتاب‌های خود تجدید نظر کند.

 

این در حالی است که روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه ترکیه با اتخاذ مواضع ضد ایرانی مدعی شده بود تهران در امور کشورهای منطقه دخالت می‌کند.

 

همچنین وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس امنیتی مونیخ ایران را به ایجاد بی ثباتی در عراق و سوریه متهم کرده بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱
کمک به دیکتاتور برای نجات از دست کودتاچیان یکی از اشتباهات ما بود. مخصوصا دیکتاتور بی چشم و رویی مثل عردوقان
9
3
یوسف
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۷
چه کمکی!؟؟
این مردک خودش عامل کودتا بود!! ایران هیچ دخالتی در این حادثه نداشت!
شهروند
Australia
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳
روی ترکیه واین مردک اردوغان اصلا هیچ حسابی باز نکنید؟ خائن ترین همسایه ایران با سیاستهای منافقانه همین کشور است. والا کشور افغانستان سکش شرف دارد به این کشور بی هویت لائیک
14
3
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰
ایران تجدید نظر کنه؟ خدا ببین کی به ما میگه?تو همونی نبودی که دوتا کشور رو با باز کردن مرزات به آشوب کشیدی حالا اومدی میگی ایران؟ جل الخالق؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار