آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۸۳۶

نصر الحریری: نشست معارضان با «دی‌میستورا» مثبت بود

رئیس هیأت شرکت کننده معارضان سوریه در مذاکرات ژنو ۴، دیدار و نشت معارضان با فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نصر الحریری، رئیس هیأت شرکت کننده معارضان سوریه در مذاکرات ژنو 4، دیدار و نشت معارضان با فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه را مثبت ارزیابی کرد.

 

الحریری پس از دیداری که اعضای هیأت معارضان با استفان دی‌میستورا در ژنو داشتند، گفت که قول‌های مثبتی از طرف وی به آن‌ها داده شده است.

 

وی در نشست مطبوعاتی، به دیدارهای امروز معارضان با دی‌میستورا اشاره کرد و بیان داشت که دیدارهای حالی با هدف بررسی جزئیات اجرائی مذاکرات صورت می‌گیرد.

 

رئیس هیأت شرکت کننده معارضان در مذاکرات ژنو 4 مدعی شد که از دی میستورا خواسته‌اند قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله انتقال سیاسی در سوریه را اجرا کند.

 

این معارض سوری همچنین مدعی شد که اولویت معارضان مقابله با تروریسم بوده و هست.

 

مذاکرات ژنو 4، از 24 فوریه (دیروز) با حضور هیأت‌های سوری و خارجی آغاز شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار