به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در سال جاري با پیگیری های بعمل آمده علاوه بر اعتبارات جاري دهياري ها كه از محل اعتبارات سوخت و ماليات بر ارزش افزوده است از محل بند (و) تبصره (6) قانون بودجه سال ١٣٩٥ نیز اعتباراتی برای دهیاری های منطقه جذب شد.
وی افزود: بخش عمده اعتبار جذب شده برای كمك به تكميل پروژه هاي نيمه تمام و تجهيز دهياريها به ماشين آلات مورد نياز، پروژه های عمرانی، اجراي زيرساخت گردشگري، بهسازي و توسعه معابر روستايي است.
ساداتی نژاد با اشاره به جزئیات اعتبارات جذب شده برای دهیاری های شهرستان های کاشان و آران و بیدگل گفت: برای روستای حسين آباد ابوزيدآباد يك دستگاه خودروي آتش نشاني به ارزش ٢٠٠ ميليون تومان و برای روستاهای تجره، الزگ، جوينان، استرك، تتماج، باريكرسف و حسنارود هركدام مبلغ تقریبی ٢٠ ميليون تومان جذب شد.
وی در ادامه گفت: برای روستاي هدف گردشگري نشلج ١٠٠ ميليون تومان كه ٧٥ ميليون تومان آن واريز شد و بقيه در همين ماه واريز مي شود و براي دهياري محمدآباد كويرات ٨٠٠ ميليون تومان و براي شرکت تعاونی دهیاران شهرستان آران و بیدگل نيز ١/٥ ميليارد تومان تسهيلات تصويب شد.
ساداتی نژاد گفت: برای روستاهای حسنارود و یزدل دو دستگاه كمپرسي نيمه سنگين هر کدام به مبلغ تقریبی ٨٥ ميليون تومان تامین شد.
وی افزود: برای روستاهای قاسم آباد، ریجن و كاغذي ابوزيدآباد و ساديان كاشان به منظور اجراي پروژه های عمراني جمعا اعتباری به مبلغ تقریبی 128 ميليون تومان جذب گردید.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در پايان ضمن تأكيد بر ضرورت هزينه كرد اعتبار تخصيص يافته در محل پروژه هاي مربوطه خاطر نشان کرد: بخشداريها، فرمانداريها و دفاتر امور روستايي و شوراهاي استانداريها موظفند بر اجراي مناسب و صحيح پروژه ها نظارت هاي دقيق را اعمال نمايند و گزارش پيشرفت فيزيكي را به همراه مستندات مربوطه به سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور ارائه نمايند.