کد خبر:۵۸۹۶۲۴

ایران و رومانی بر افزایش سطح تعاملات علمی و فلسفی تاکید کردند

هیات علمی فرهنگی کشورمان که اکنون در رومانی بسر می برد در نشستی با رئیس دانشکده فلسفه بخارست در باره مسائل مربوط به همکاری های علمی و فلسفی بین دو کشور بحث و تبادل نظر و برگسترش همکاری های علمی دوکشور تاکید کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین «حسینی نیشابوری» استاد دانشگاه و بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا روز پنجشنبه در دیدار با پروفسور «رومولوس برانکووانو» رئیس دانشکده و اساتید فلسفه دانشگاه بخارست با تاکید بر آشنایی ایرانیان با مکاتب فلسفی یونان در پیش از اسلام و تاثیرات مفاهیم فلسفی مبتنی بر اخلاق بر حاکمیت به متون تاریخی اشاره کرد و امتیاز فلسفه ایرانی پس از اسلام را نزدیکی فلسفه به الهیات دانست.


نیشابوری گره خوردن آموزه های فلسفی در مدیریت جوامع طی دهه های اخیر و نظریه اداره جامعه توسط صاحبان علم و معرفت از سوی امام خمینی (ره) در قالب یک مکتب و تربیت شاگردان برجسته را موجب انقلاب اسلامی دانست و گفت: اساسی ترین ویژگی این مکتب فلسفی حاکمیت بر اساس حق و قانونگذاری از جانب خداوند است.


پروفسور برانکووانو نیز در این ملاقات ضمن ابراز خرسندی از دیدار با هیات فرهنگی ایران گفت: بهترین راه برای آشنایی با یکدیگر فلسفه است و با توجه به روابط خوبی که در تاریخ دو ملت و دو کشور وجود داشته بهتر است که ارتباطات علمی و فلسفی تداوم یابد.


وی افزود: دانشکده فلسفه بخارست قدمت 160 ساله دارد و بسیاری از فلاسفه و هنرمندان و ادیبان رومانی فارغ التحصیل این دانشکده بوده اند. این دانشکده روابط گسترده ای با دانشگاه های خارجی در اروپا و آسیا و آمریکا داشته و چند مرکز تحقیقاتی و یک دفتر یونسکو دارد و با دانشگاه آکسفورد همکاری و همایش مشترک برگزار می کند.


برانکووانو اظهار داشت: مرکز تحقیقاتی دانشکده فلسفه بخارست مسائل عینی مربوط به اخلاق و فلسفه علوم و تاثیرات علوم را مورد بررسی قرار می دهد و در برخی از رشته ها از اساتید سایر دانشگاه ها مانند ژنو، مونیخ و فرایبورگ استفاده می کند.

منبع:‌ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار