به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، زهرا آيت الهي در همايش «چالش هاي فراروي زنان در عصر حاضر» ويژه بانوان فرهيخته، اظهار داشت: اين موضوع محقق نخواهد شد مگر از طريق آموزش همگاني كه بايد توسط رسانهها و مراكز آموزشي به خانواده ها خصوصاً به مردان داده شود.
وي با تاكيد بر اينكه در ايران پس از انقلاب گامهاي موثري در خصوص بهبود جايگاه زنان برداشته شده است، تصريح كرد: با بررسي وضعيت زن در قبل و بعد از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامي، در آموزش و پژوهش و فعاليتهاي موثر زنان در جامعه رشد قابل توجهي مشاهده ميكنيم اما واقعيت اين است كه هنوز به جامعه مطلوب نرسيده ايم.
مشاور نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاههاي خراسان رضوي افزود: درست است كه برخي قوانين ما از جمله ارث زن پس از مرگ شوهر و يا مواردي از اين قبيل بايد بازنگري شود اما در واقع قوانين مطلوبي نيز داريم كه متاسفانه برنامههاي صدا و سيما مانند پخش فيلمهاي غير كارشناسي از قبيل سريال «بيداري» و يا آموزشي كه در دانشگاهها و پيش از ازدواج به جوانان ميدهند، متاسفانه فقط در خصوص جلوگيري از بارداري است در حالي كه جوانان نياز به آموزش زندگي صحيح و رفتار با زوج خود را دارند.
وي با طرح اين موضوع كه جريان فمنيسم در دنيا چگونه تشكيل شد، اضافه كرد: نظريه اي مي گويد اين جريان توسط سرمايه داران و با هدف جذب زنان در فعاليتهاي اجتماعي با حقوق اندك شكل گرفت در حالي كه در همان زمان نيز عده اي در اروپا مخالف اين جريان بودند و آن را ظلم در حقوق زن ميدانستند و معتقد بر اين بودند كه اگر زن حقوق برابر مرد داشته باشد بايد پابه پاي آنان كار كند، به جبهه برود، بكشد يا كشته شود.
عضو شوراي فرهنگي زنان اين استان اذعان داشت: اين يك واقعيت است كه ما دو قشر زن و مرد را در جامعه داريم که هر كدام از آنان از ابتداي كودكي با رفتارهاي متفاوت خود را نشان ميدهند و اگر بخواهيم جامعه را به سمت تك جنسيتي سوق بدهيم اين لطف از بين خواهد رفت.
جعفري، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي نيز در اين همايش ضرورت برپايي اين گونه جلسات را متذكر و خواستار تشكيل كارگروههاي تخصصي در كنار اين همايشها شد تا با طرح مشكل زنان به رفع آن و نيز ارائه راه حلهاي مناسب بپردازد.
لازم به ذكر است، اين همايش از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خراسان رضوي نهم تير ماه در تالار نور مشهد برگزار شد./انتهاي پيام/