آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۹۴۹
فعالان در سوریه مدعی شدند

مجازات اعدام داعش به جرم برافراشتن پرچم فلسطین

برخی از فعالان مدنی در سوریه اعلام کردند گروهک داعش در جنوب دمشق دستور داده کسانی که پرچم فلسطین را برمی‌افرازند، اعدام شوند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو سازمان حقوقی موسوم به «مجموعه کار برای فلسطینیان سوریه» اعلام کرد گروهک داعش طی هفته گذشته 4 تن از فلسطینی‌های ساکن اردوگاه «یرموک» در جنوب دمشق را اعدام کرده است.

 

اردوگاه یرموک، بزرگترین اردوگاه آوارگان فلسطینی در سوریه و در هشت کیلومتری جنوب شهر دمشق است که اکنون تحت کنترل گروههای مسلح بیعت کرده با داعش است.

 

این سازمان در صفحه فیسبوک خود نوشت: افرادی که اعدام شده‌اند «محمد نصار»، یک شخص از خانواده «علیان»، یک شخص از خانواده «التایهه» و دو تن دیگر از عناصر «هیأت تحریر الشام» (فتح الشام یا همان النصره سابق/شاخه القاعده در سوریه) هستند.

 

در همین راستا، تعدادی از فعالان مدنی اعلام کردند داعش در جنوب دمشق دستور داده هر کسی که پرچم فلسطین را در مناطق تحت سیطره این گروهک برافراشت، اعدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار