اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
فرزانه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص عملکرد چهارساله دولت یازدهم در زمینه های مختلف گفت: در پایان عمر دولت تدبیر و امید هستیم و شرایط اجتماعی توده مردم به گونه ای است که دیگر امید آنچنانی به دولت و تدابیرش نمانده و بعید است از دولت راهکاری کارساز برای گذر از این موانع ارائه کند.
وی افزود: در مسئله اقتصاد، جدای از این که این فسادها از کجا و کدام دولت ناشی شده است، حداقلش این است که دولت توانایی مدیریت این فضا را نداشته است و حتی در قسمت ارائه برنامه با آن وعده های صد روزه هم هیچ گره ای از مشکلات اقتصادی ملت به طور واضح باز نکرده است.
دبیر انجمن مستقل دانشگاه یاسوج تصریح کرد: در قضایای سیاست خارجه، هر طور بود برجام پرونده اش بسته شد؛ با تمام داستان ها، بد عهدی ها، جاسوسی ها و اتفاقاتی که در حین مذاکرات رخ داد بالاخره هرچه بود تمام شد و این سند منعقد شد، دیگر وقت آن رسیده که به مسائل دیگری بپردازیم و از تعریف و تمجیدهای مکرر خودداری کنیم چرا که سند نتایجش برای مردم و مسئولین مشخص و واضح است.
فرزانه ادامه داد: در قضیه فرهنگی نیز یک خلاء بزرگ در سیاست گذاری دولت احساس می شود؛ عدم تزریق روحیه اعتماد به نفس ملی و تکیه به نیرو و توان داخلی.
وی افزود: هیچ کسی منکر ارتباط با جهان و گسترش روابط صحیح و منطقی با کشورهای دیگر نیست؛ اما در جهت دیگر تکیه اصلی هر کشوری بر مردم خودش است، آن چیزی که کشور را جلو می برد و مشکلات را حل می کند تلاش و همت مردم است، نه نگاه صد در صدی به خارج.
دبیر انجمن مستقل دانشگاه یاسوج تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تدبیرهایی داشت برای اجرا، وعده هایی داد و امیدسازی کرد؛ اما غالب این وعده ها همچنان روی زمین مانده است، تدبیرهای دولت حتی اجرا هم نشده اند، چه برسد به اینکه به مرحله سنجش کارایی برسد.
فرزانه خاطرنشان کرد: به نظر می آید با اخباری که از وزرای دولت هم رسیده است انگار امید، دولت امید هم ناامید شده است، دولت باید چاره ای عملیاتی بیاندیشد.