آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۲۰۸۸
در نشست برنامه‌ریزی سفر زائران اربعین سال ۹۶

طرح اعزام شبه کاروانی زائران اربعین بررسی شد/ گسترش سامانه سماح

کمیته اعزام اربعین در نشست اخیر خود برای برنامه‌ریزی سفر زائران اربعین سال آینده، طرح اعزام شبه کاروانی زائران اربعین حسینی(ع) را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، حمید محمدی سرپرست سازمان حج و زیارت در جلسه ای که با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های همکار در امر اعزام زائران اربعین برگزار شد، گفت: سامانه سماح به عنوان ابزاری برای بهره برداری همه کمیته های ستاد مرکزی اربعین طراحی شد که این سامانه در سال‌جاری با 16 قابلیت توسعه یافت.


سرپرست سازمان حج و زیارت در این جلسه بررسی طرح اعزام شبه کاروانی زائران اربعین را یکی از موضوعات مورد نظر ستاد مرکزی اربعین در خصوص مراسم اربعین سال آتی بر شمرد و عنوان کرد: اجرای این طرح ملزوماتی دارد که همکاری دیگر مجموعه ها را نیز می طلبد.

 

محمدی در سخنانش سماح را شبکه ارتباط زائرین با بیش از 2400 دفتر زیارتی که کار ثبت نام از زائران اربعین را انجام می دهند، توصیف کرد و گفت: اگر قرار باشد نظمی در اعزام ها شکل بگیرد باید مدیریت متمرکزی در ثبت نام و اعزام زائران باشد.

 

سرپرست سازمان حج و زیارت دریافت وجوه ارزی زائران اربعین بصورت ریالی در سامانه سماح، ارتباط بر خط با بانک اطلاعاتی ثبت احوال و امکان دریافت گزارش‌های مدیریتی برای همه کمیته ها را از نکات برجسته در توسعه سامانه سماح برشمرد.

 

محسن نظافتی مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت نیز در این جلسه گفت: در جلسه ستاد مرکزی اربعین عنوان شده که اعزام های شبه کاروانی در اربعین 96 در برنامه باشد، در اربعین گذشته نیز درصدی از زائران در قالب کاروان های نور به عتبات اعزام شده اند.

 

وی افزود: در قالب این طرح بایستی زائران به گروه هایی که بصورت هوایی، زمینی و همچنین زائرانی که خودشان می خواهند به مرزها عزیمت نمایند تقسیم شوند و برنامه ریزی لازم برای هر کدام از گروه ها انجام پذیرد.

 

جلسه کمیته اعزام اربعین با حضور مسئولان و نمایندگان وزارت کشور، وزارت امور خارجه، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و درمان و .... برگزار شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار