کد خبر:۵۹۲۳۶۷

«پارک گئون های» به دادگاه احضار می‌شود

پارک گئون های رئیس جمهور سابق کره جنوبی که به تازگی به جرم فساد مالی و سیاسی از کار برکنار شده است به دادگاه احضار می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز سه‌شنبه اعلام کرد دادسرای کشور به زودی پارک گئون های رئیس جمهور سابق را برای بازجویی از او به عنوان مظنون احضار خواهد کرد.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، خبرگزاری یونهاپ به نقل از منبعی قضایی اعلام کرد دادسرا روز چهارشنبه در مورد زمان احضار رئیس جمهور سابق تصمیم‌گیری خواهد کرد.
 
عالی‌ترین نهاد قضایی کره جنوبی به تازگی برکناری پارک گئون های را در چارچوب رسوایی گسترده سیاسی و مالی تأیید کرد.
 
شایان ذکر است پس از آنکه در ماه اکتبر سال گذشته میلادی، اخباری مبنی بر مداخله «چوی سون سیل» دوست پارک گئون های در امور حاکمیتی منتشر شد، رئیس جمهوری کره جنوبی تا زمان بررسی به این اتهامات از سمت خود تعلیق شد.
 
متعاقب آن، مقامات قضایی کره جنوبی اعلام کرده بودند که از نظر آنها پارک گئون های، خود نیز در پرونده فساد مربوط به پرونده «چوی سون سیل» یکی از دوستان بسیار نزدیک رئیس جمهور در جریان سوء‌ استفاده از فرصت ها و امکانات دولتی دخیل بوده است.
 
دادگاه قانون اساسی کره جنوبی روز جمعه با تایید استیضاح پارک ، به برکناری وی از سمت ریاست جمهوری به علت رسوایی فساد مالی و سوء استفاده از قدرت رای مثبت داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار