کد خبر:۵۹۲۶۰۳
نایب رئیس اتحادیه میوهوسبزیجات خبر داد
افزایش ۴۰۰ تومانی پرتقال ترکیهای از سوی ستاد تنظیم بازار
نایب رئیس اتحادیه میوه و سبزیجات گفت: امروز به یکباره ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی، قیمت عمده هر کیلو پرتقال ترکیهای را سه هزار و ۴۰۰ اعلام کرده و مغازهداران نیز سه هزار و ۹۰۰ تومان به مردم می فروشند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از شب گذشته به طور ناگهانی و بدون اطلاع اتحادیه میوه و سبزیجات، 400 تومان به قیمت عمده فروشی پرتقال های وارداتی اضافه شده است.
اسدالله کارگر نایب رییس اتحادیه میوه و سبزیجات گفت: روز گذشته قیمت هر کیلو پرتقال مصری در میدان مرکزی میوهوترهبار سه هزار تومان بود و در سطح شهر سه هزار و 500 به مردم عرضه می شد.
وی اضافه کرد: امروز به یکباره ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی، قیمت عمده هر کیلو پرتقال ترکیهای را سه هزار و 400 اعلام کرده و مغازهداران نیز سه هزار و 900 تومان به مردم می فروشند.
کارگر ادامه داد: اتحادیه میوه سبزیجات اگر بخواهد طبق قانون عمل کند باید 35 درصد به قیمت عمده اضافه کند اما برای اینکه در شب عید به دولت و مردم کمک شود، سود مغازهداران به 10 درصد هم نمی رسد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
نظرات شما
دانشجو تو هم به از دلالان وگران فروش ها حمایت میکنی چون نظرات رو منتشر نمیکنی .شما هم مثل دولت شعاری شدی
پاسخ