کد خبر:۵۹۲۷۵۵
نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد

تمایل بیشتر مردم آلمان به خروج نظامیان این کشور از ترکیه

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن تنش در روابط آلمان با ترکیه، بیشتر مردم آلمان از خروج نظامیان این کشور از ترکیه حمایت می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بیشتر آلمانی‌ها خواستار خروج نظامیان این کشور از ترکیه هستند.

 

بنابر گزارشی که روزنامه آلمانی «ولت» منتشر کرده است، 79.6 درصد افراد پرسش شونده از خروج نظامیان کشورشان از ترکیه حمایت کرده‌اند. 40.8 درصد از آنها گفته‌اند که خواستار حضور این نیروها در کشور دیگری هستند در حالی که 38.8 درصد از آنها گفته‌اند که می‌خواهند نظامیان کشورشان به آلمان باز گردند. فقط 14.8 درصد با ماندن این افراد در ترکیه موافقند.

 

قانونگذاران آلمانی از طیف‌های مختلف سیاسی هم از ارتش این کشور خواستند تا نظامیان خود را از پایگاه نظامی خود در ترکیه خارج کند. حزب سوسیال‌مسیحی آلمان با اشاره به متشنج شدن روابط میان آنکارا - برلین، از دولت آلمان خواست تا نیروهای نظامی این کشور را از پایگاه اینجرلیک خارج کند. اینجرلیک پایگاه هوایی بسیار مهمی در ترکیه و در نزدیکی مرز سوریه است.

 

«فلورین هان» سخنگوی سوسیال‌مسیحی‌ها در امور خارجی و امنیتی در این مورد به روزنامه «بیلد‌آم‌زونتاگ» گفت: «در این شرایط متشنج، امکان اینکه دولت ترکیه بتواند حمایت از نظامیان را در اینجرلیک تضمین کند.»

 

وی افزود: «آلمان نباید اجازه بدهد که نظامیان این کشور وسیله‌ای برای چانه‌زنی اردوغان تبدیل شوند.»

 

این سیاستمدار آلمانی از اردن به عنوان جایگزینی مهم برای انتقال نظامیان اینجرلیک یاد کرد.

 

چپ گرایان دیگر حامیان چنین رویکردی بودند. «زهرا واگن‌کنشت» رئیس این حزب هم گفت: «با در نظر گرفتن تحولات کنونی در ترکیه، لازم است که جنگنده‌های ترنادو و نظامیان خود را از ترکیه خراج کنیم همچنین انتقال سلاح به ترکیه را هم هر چه سریعتر متوقف کنیم.»

 

با این حال «توماس دیمیتزیره» وزیر کشور آلمان، برنامه خروج نظامیان از ترکیه را رد کرد و گفت که آنها از منافع سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و در نهایت منافع آلمان حفاظت می‌کنند.

 

در حال حاضر حدود 240 نظامی آلمانی در اینجرلیک مستقر شده‌اند که بیشتر آنها در زمینه ماموریت شناسایی با هدف مقابله با گروه داعش فعال هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار