رییس جمهور آمریکا بر لزوم خرید کالاهای آمریکایی و استخدام آمریکاییها تأکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ -- رییس جمهور آمریکا -- در نطق هفتگیِ خود، بر لزوم خرید کالاهای آمریکایی، اشتغالزایی در آمریکا و استخدام کارگران آمریکایی تأکید کرد.
بر این اساس، رییس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود که روزهای شنبه از کاخ سفید پخش می شود، گفت: هموطنان آمریکاییِ من، این هفته من به شهر نَشویل در ایالت تنسی سفر کردم تا در دویست و پنجاهمین سالگرد ولادت اَندرو جکسون، حلقه گلی روی قبر او قرار دهم. جکسون یک قهرمان آمریکایی بود: نخست، وی به عنوان یک ژنرالِ باهوش و زبردست که در جنگ 1812، انگلیسی ها را به سختی در نیواورلئان شکست داد قهرمان بود، زیرا این پیروزی (بر انگلیسی ها) منجر به نجات استقلال ما (آمریکا) شد. بعدها جکسون هفتمین رییس جمهور آمریکا شد و از این لحاظ در این مقام نیز قهرمان بود که برای دفاع از مردان و زنانِ فراموش شده در برابر نخبگان متکبر، نبرد و تلاش می کرد. آیا به نظر شما آشنا می آید؟ (من نیز مانند جکسون برای مردان و زنان فراموش شده تلاش می کنم). خاطرات رهبریِ وی (جکسون) در یاد مردمِ ما زنده مانده است و روحیه ی او به آینده ای بهتر اشاره می کند.
ترامپ افزود: این هفته، من همچنین به کارخانه «ویلو ران» (Willow Run) در ایالت میشیگان سفر کردم. در آن تأسیسات، در خلال جنگ جهانیِ دوم، شرکتِ فورد، خودرو تولید نمی کرد، بلکه هواپیماهای کامل می ساخت. زمانی، کارگران در آن کارخانه هر ساعت، یک فروند هواپیمای بمب افکن «ب-24 لیبریتور» (B-24 Liberator) به طور کامل تولید می کردند، که باورِ آن بسیار دشوار است.
وی در ادامه گفت: امروز در همان مکان، تأسیسات جدیدی احداث شده است، که پیشرفته ترین خودروهای آینده در آنجا مورد آزمایش قرار خواهند گرفت. این هفته، همان کارخانه ی قدیمی، بار دیگر مملو از هزاران کارگر و مهندس شد. من آنجا بودم تا خبر خوبی را برای صنعت خودروسازی آمریکا به اطلاع همه برسانم. ما اعلام کردیم که دستور دقیقه نودی رییس جمهوریِ را که دولت قبلی (در آخرین روزهای کاری خود) صادر کرده بود، معکوس خواهیم کرد، زیرا این دستور، هزاران شغل را در صنعت تولید خودروها در میشیگان و در سراسر آمریکا به مخاطره انداخته بود. منظورم واقعاً مخاطره آمیز بودن آن دستور بود که ما آن را لغو کردیم. این بسیار غم انگیز است که شاهد (صدور) چنین دستوری (از سوی دولت اوباما) بوده باشیم. ترامپ افزود: در واقع، ما در حال تشکیل کارگروه هایی در تمامی آژانس ها (نهادهای) فدرال آمریکا هستیم که هرگونه مقررات غیرضروری را که به شرکت ها و مشاغل آمریکایی صدمه می زند، شناسایی کنند.
ترامپ تاکید کرد: دو گزارش اولِ اشتغالزایی (از طرف وزارت کار آمریکا) در دولتِ من نشان می دهد که ما تاکنون نزدیک به نیم میلیون شغل جدید (به مشاغل آمریکا) اضافه کرده ایم. روزهای تسلیمِ اقتصادی برای آمریکا دیگر به پایان رسیده است.
رییس جمهور آمریکا افزود: مدت های مدید، اشخاص ذینفع و دارای منافعِ ویژه، با انتقال مشاغل آمریکایی به آن سوی دریاها (به کشورهای خارجی) پول های زیادی نصیب خود می کردند. اکنون ما به مدلِ اقتصادیِ جدیدی نیاز داریم. بیایید آن را «مدلِ آمریکایی» بنامیم. براساس این مدل، ما بارِ (مالیاتی) را - که بر دوش شرکت های آمریکایی قرار دارد - کاهش خواهیم داد، ولی در ازایِ آن، آنان باید آمریکایی ها را استخدام کنند و مشاغل آمریکایی را رشد و افزایش دهند. این شرایطی «بُرد-بُرد» برای شرکت های ما و همچنین کارگران ما خواهد بود. بیایید (فقط اجناس) آمریکایی بخریم و (کارگران) آمریکایی استخدام کنیم. بیایید مشاغل را در آمریکا تولید کنیم. بیایید به صنایعِ جدید بیاندیشیم و بیایید آینده ای زیبا را با کمک یکدیگر بنا کنیم.
ترامپ خاطر نشان کرد: در میان کارگرانی که در خلال جنگ جهانیِ دوم بمب افکن های ب-24 را در کارخانه ویلو ران می ساختند، یک خانم بسیار سرسخت (سختکوش) وجود داشت. شاید شما نام او را شنیده باشید. آن ها وی را «روزیِ پَرچ کن» (Rosie the Riveter) می خواندند. وقتی کشورِ روزی (آمریکا) او را فراخواند، او به ندای کشورش پاسخ داد (و به جای مردانی که به جنگ جهانی دوم اعزام شده بودند، در کارخانه مشغول به کار شد). روزی به خاطر سرسختی و قدرتش، مشهور شده بود. بالای تصویرِ او (در یکی پوسترهای تبلیغاتی آمریکا در زمان جنگ جهانی دوم)جمله ای نقش بسته بود که به سادگی می گفت: «ما می توانیم آن را انجام دهیم.»
دونالد ترامپ در خاتمه افزود: اگر آمریکایی ها متحد شوند و ما بار دیگر بتوانیم در میانِ ملت مان روح روزی و روحیه ی جکسون را پیدا کنیم، من هیچ شکی ندارم که ما نیز می توانیم آن را انجام دهیم و این کار را می توانیم بهتر از هر زمانِ دیگر در گذشته انجام دهیم.