کد خبر:۵۹۴۳۰۲
ارنست مونیز:
محدود کردن برنامه هستهای ایران در بازه ۱۰ تا ۱۵ سال پایدار خواهد بود
وزیر سابق انرژی آمریکا تاکید کرد برجام در محدود کردن برنامه هستهای ایران در بازه ۱۰ تا ۱۵ سال پایدار خواهد بود.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «ارنست مونیز» وزیر پیشین انرژی آمریکا اظهار داشت که توافق هستهای ایران با شش قدرت جهانی، بین 10 تا 15 سال پایدار خواهد بود.
مونیز در مصاحبه با نشریه «ساینس» در پاسخ به سوالی درباره اهمیت توافق هستهای ایران گفت: «به نظر من، این توافق در بعد اعمال محدودیت و مهار ایران از دستیابی به سلاح هستهای حدود 10 تا 15 سال بر روی پای خود خواهد ایستاد.»
وزیر سابق انرژی آمریکا همچنین ابراز داشت: «ما هرگز از گفتن این موضوع خجل نبودیم که خوب بود این توافق فرایندی را برای ایجاد تحول و داشتن روابط سازنده با ایران در موضوعات گستردهتر در منطقه آغاز میکرد.»
ارنست مونیز از مذاکرهکنندگان اصلی آمریکا در جریان مذاکرات هستهای بود که از سوی طرف آمریکایی بر ابعاد فنی مذاکرات نظارت داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.